Ανακαλύψαμε έναν επίγειο παράδεισο γεμάτο μουσική

Εσύ πώς φαντάζεσαι τον παράδεισο; 

Εσύ πώς φαντάζεσαι τον παράδεισο;

Σίγουρα ο καθένας έχει στο μυαλό του μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα και τον περιγράφει διαφορετικά. Κάποιοι τον βλέπουν ως ένα ειδυλλιακό μέρος, γεμάτο καταρράκτες και φυτά, άλλοι ως έναν ονειρεμένο τόπο με αγγέλους και άλλοι ως ένα σκηνικό παραμυθιού γεμάτο αγάπη, όπου απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές με την παρέα τους.

Το concept αλλάζει διαρκώς και ο προσωπικός παράδεισος κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα, οι MEΛISSES απαντάνε στην παραπάνω ερώτηση ότι παράδεισος είναι οι φίλοι και η μουσική και η Έλενα Παπαρίζου λέει ότι για εκείνη είναι η αγάπη!

Παρόλα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως τον φανταζόμαστε σαν ένα μέρος στο οποίο μπορούμε είμαστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι θετικά συναισθήματα. Εκεί, υπάρχει απόλυτη ελευθερία, ενώ η χαρά, η αισιοδοξία και η διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια, τα παραπάνω μπορούμε τώρα να τα ζήσουμε σε έναν επίγειο παράδεισο για μία μόνο ημέρα! Στις 7 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί τον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας είναι γεμάτος μουσική, φαντασμαγορικά live acts, μοναδικές καλλιτεχνικές συνεργασίες και πρωτότυπα διαδραστικά happenings. Έχει παλμό, που δημιουργείται από χιλιάδες νέους που γίνονται μια μεγάλη παρέα και κατακλύζουν με τη ζωντάνια και τη θετική ενέργειά τους το ΟΑΚΑ.

Παράδεισος είναι η μουσική, η χαρά, οι εκπλήξεις, ένας κόσμος που δημιουργείται από όλους εμάς και μας γεμίζει αισιοδοξία!

Οι καλλιτέχνες με την αγάπη τους στη μουσική κα το ταλέντο τους μας ξεσηκώνουν, μας ταξιδεύουν και μας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion.

Melisses PED2018 copy


Τι ακριβώς θα δούμε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 Amita Motion;

Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους πάνω στο πιο πρωτοποριακό και θετικό stage. Ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζουν μοναδικές εκπλήξεις!

afrojack PED2018

Μαζί τους θα βρίσκονται επίσης οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov που εγγυόνται μία ημέρα γεμάτη διασκέδαση.

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή και τους υποδέχεται, ενώ τον παλμό στο backstage δίνει o Σπύρος Μαργαρίτης!

Stavento Presenter Of PED2018

Τραγούδησε μαζί με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες

Έτσι, η Amita Motion για ακόμα μια χρονιά κάνει το όνειρα πραγματικότητα! Δύο τυχεροί θα ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Positive Duets. O τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

Paparizou PED2018
FOUREIRA PED2018

Το ραντεβού δίνεται στο ΟΑΚΑ στις 18:00 για τη 13η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! Θα είμαστε όλοι εκεί!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved