«Πόσο σε θέλω»: Το ολοκαίνουριο ελληνικό hit του καλοκαιριού ανήκει στην Κατερίνα Κακοσαίου

Το πρώτο τραγούδι της Κατερίνας Κακοσαίου, της κόρης του Γιάννη Πλούταρχου, μόλις κυκλοφόρησε και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει τελευταία!

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου, κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Πόσο σε θέλω» και εμείς θα πούμε ότι κι εμείς τη θέλαμε να κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία, και επιτέλους συνέβη!

Η πρωτότοκη κόρη του γνωστού τραγουδιστή έκλεψε τις εντυπώσεις από την κιόλας πρώτη στιγμή που την ακούσαμε να τραγουδά, όταν ερμήνευσε μαζί με τον μπαμπά της το κομμάτι «Πόσο ωραία μάτια έχεις», το οποίο μάλιστα βρέθηκε στα top trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες. Η νεαρή τραγουδίστρια ξεχώρισε, επίσης, όταν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους, αφού η μελωδική της φωνή και ο σεβασμός προς τη μουσική είναι χαρακτηριστικά που την κάνουν να διακρίνεται - και είναι ακόμα η αρχή της καριέρας της!



Ο ρόλος που έπαιξε ο αδερφός της Γιώργος στο ντεμπούτο της στη δισκογραφία

Το «Πόσο Θέλω» είναι ένα ρυθμικό, καλοκαιρινό και μελωδικό pop τραγούδι σε στίχους Νίκου Σαρρή, ενώ τη μουσική υπογράφουν ο Μάριος Ψιμόπουλος και ο αδερφός της νεαρής τραγουδίστριας, Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος έβαλε το λιθαράκι του για να βοηθήσει την αδερφή του σε αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε στη Νάξο σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και πραγματικά μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινό mood.

Έχεις ακούσει την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου να τραγουδάει; Θα μαγευτείς



Το κορίτσι αυτό είναι ταλαντούχο. Έχει μια μαγική φωνή και όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται θα νομίζεις και πάλι πως ακούς τον Γιάννη Πλούταρχο. Η χροιά της, η στάση της αλλά και το στιλ της μουσικής που έχει επιλέξει μέχρι τώρα δείχνει ότι η μικρή θα ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και μια σπουδαία καριέρα στη μουσική την περιμένει.

Αυτή την περίοδο η Κατερίνα βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τον μπαμπά της, Γιάννη Πλούταρχο, και τον αδερφό της, Γιώργο Κακοσαίο, και οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν από κοντά.

https://www.instagram.com/tv/CdPGPuHPhq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συνεργασία με τον μπαμπά της

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με τη σύζυγό του Μαρία, και μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει τα τέσσερα από αυτά να τραγουδούν κι έχουμε πάθει πλάκα.

Η Κατερίνα είναι η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή και φαίνεται πως δειλά δειλά κι εκείνη ακολουθεί τα βήματά του. Το ταλέντο είναι έμφυτο στην οικογένεια αυτή και μόνο θαυμασμό μπορεί να νιώσει κάποιος γι’ αυτά τα παιδιά.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Κακοσαίου.

Πηγή φωτογραφιών: @katerina__kakosaiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Κακοσαίος: Ο πρωτοεμφανιζόμενος των MAD VMA μέσα από 10 photos που θα λατρέψεις

Γιώργος Κακοσαίος: Με το νέο του track θα εύχεσαι να ήταν Χριστούγεννα τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved