Οι BLACKPINK επιστρέφουν με νέο album και τη μεγαλύτερη περιοδεία τους μέχρι και σήμερα

Το διάσημο συγκρότημα της K-pop κάνει δυναμικό comeback που θα κάνει αίσθηση.

Μετά από σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια αδράνειας, οι αγαπημένες BLACKPINK επιστρέφουν με νέα μουσική. Πριν λίγα 24ωρα ένας εκπρόσωπος από την εταιρία του group ανακοίνωσε ότι το διάσημο συγκρότημα (που αποτελείται από τη Lisa, την Jennie, τον Jisoo και τη Rosé) βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ηχογράφησης του νέου τους άλμπουμ.

Οι BLACKPINK επιστρέφουν για να μείνουν

Η ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι το δημοφιλές group της K-pop θα ξεκινήσει σύντομα «τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία στην ιστορία της K-pop girl group» μέχρι το τέλος του 2022. Αν και δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορία του album τους, οι BLACKPINK θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενός νέου μουσικού βίντεο εντός τουν μήνα.

https://www.instagram.com/p/Cfhw4O8BQNt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Wow! Το τραγούδι «Kill This Love» των BLACKPINK ξεπέρασε το 1 δις προβολές στο YouTube

H νέα τους μουσική, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο θα ξεκινήσει «ένα συνεχές έργο μεγάλης κλίμακας που θα συνεχιστεί μέχρι το δεύτερο μισό του έτους».

Όπως αναφέρει η YG Entertainment: «Πολλή μουσική των BLACKPINK έχει ετοιμαστεί μέσα σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός από τη νέα μουσική και τα έργα μεγάλης κλίμακας, οι BLACKPINK θα πραγματοποιήσουν επίσης τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία στην ιστορία ενός γυναικείου συγκροτήματος της K-pop μέχρι το τέλος του έτους για να επεκτείνουν τη σχέση τους με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο».

Το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, που είχε απλά τον τίτλο «THE ALBUM» τον Οκτώβριο του 2020. Το άλμπουμ έφτασε στο Νο. 2 του Billboard 200 και πέρασε δύο εβδομάδες στο Νο. 1 στο chart με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Οι BLACKPINK έχουν καταφέρει να βάλουν επτά τραγούδια τους στο Billboard Hot 100, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης επιτυχίας τους «Ice Cream» με τη Selena Gomez, η οποία έφτασε no. 13 του Billboard Hot 100. Το συγκρότημα έχει και ένα ζευγάρι επιτυχιών που έχει το top 40 του Billboard Hot 100. Αυτά είναι τα τραγούδια «Sour Candy» με τη Lady Gaga και το «How You Like That».

Την περασμένη εβδομάδα, οι BLACKPINK έγιναν το πρώτο συγκρότημα που έφτασε τους 75 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. Το συγκρότημα κέρδισε τον τίτλο του καλλιτέχνη με τις περισσότερες συνδρομές στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν ξεπέρασε το όριο των 65,5 εκατομμυρίων και πήρε προβάδισμα έναντι του Justin Bieber.



Πηγή κεντρικής: blackpinkofficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι BTS αποφάσισαν να «σπάσουν» και ο λόγος αποκαλύφθηκε

Γιαγιάδες VS trappers: Η «Μελιτζάνα από Αλάνα» έγινε viral στα social media και μας ξεσηκώνει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved