Οι BTS αποφάσισαν να «σπάσουν» και ο λόγος αποκαλύφθηκε

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και αμέτρητων επιτυχιών, το πιο δημοφιλές K-pop συγκρότημα αποφάσισε να κάνει διάλειμμα, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του.

Λίγες εβδομάδες αφότου οι BTS ανακοίνωσαν ότι κάνουν διάλειμμα, επειδή όπως είπαν νιώθουν εξαντλημένοι, ένας Νοτιοκορεάτης νομοθέτης είπε ότι ο πραγματικός λόγος της απόφασης που πήρε το συγκρότημα είναι η στριατιωτική θητεία του Jin στο κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας.

Το κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας συζητά μια νέα τροπολογία που θα επιτρέπει στους αστέρες της K-pop να κάνουν μόλις τρεις εβδομάδες στρατιωτικής εκπαίδευσης. Ο νομοθέτης Yoon Sang-hyun πρότεινε πρόσφατα την τροπολογία για τη μείωση της εκπαίδευσης σε τρεις εβδομάδες αντί των δύο ετών πλήρους στρατιωτικής θητείας για όλους τους πολίτες. Το αποτέλεσμα των συζητήσεων θα είναι σημαντικό για τα μέλη του BTS και οι fans αγωνιούν για την τελική απόφαση.

Η επίσκεψη των BTS στον Λευκό Οίκο και η επικείμενη συνάντησή τους με τον Joe Biden

Όσα δήλωσαν τα μέλη του συγκροτήματος σχετικά με το διάλειμμά τους

Κατά τη διάρκεια του δείπνου τους στο Festa τον περασμένο Ιούνιο, τα μέλη των BTS RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook μίλησαν για τους λόγους που είχαν ανάγκη να κάνουν μια παύση. Ο RM είπε ότι του άρεσε να είναι μέλος των BTS, όμως τα μέλη του συγκροτήματος νιώθουν «εξαντλημένα» και θέλει ο καθένας να σκεφτεί ως τι είδους καλλιτέχνη θα ήθελε να τον θυμούνται οι θαυμαστές του. Ο Jimin παραδέχτηκε ότι όλοι τους προσπαθούν να βρουν την ταυτότητά τους και αυτό είναι μια εξαντλητική και μακρά διαδικασία.



Μιλώντας πρόσφατα στο Reuters, ο Sang-hyun είπε ότι οι BTS αποφάσισαν να κάνουν μια παύση καθώς η αναμονή μέχρι να αποφασίσει το κοινοβούλιο ήταν εξαιρετικά αγχωτική για αυτούς. «Τα μέλη ανέφεραν την εξάντληση και την ανάγκη για ξεκούραση ως τον κύριο λόγο, αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν η στρατιωτική θητεία του Jin», είπε ο Sang-hyun.

Η στρατιωτική θητεία της Νότιας Κορέας απαιτεί από όλους τους άνδρες ηλικίας 18-28 ετών να υπηρετήσουν για περίπου δύο χρόνια. Με το πέρασμα των χρόνων, συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών κέρδισαν εξαιρέσεις - είτε τους επιτρεπόταν να αναβάλουν την θητεία για ορισμένο χρονικό διάστημα είτε τους επιτρεπόταν να πραγματοποιήσουν μικρότερη θητεία - συμπεριλαμβανομένων ανδρών που κερδίζουν μετάλλιο σε Ολυμπιακούς ή Ασιατικούς Αγώνες, αλλά μουσικούς και χορευτές που κερδίζουν σημαντικά έπαθλα σε διαγωνισμούς. Σύμφωνα με μια αναθεώρηση του νόμου στη χώρα το 2019, επετράπη στους παγκοσμίως αναγνωρισμένους σταρ της K-pop να αναβάλουν την υπηρεσία τους μέχρι την ηλικία των 30 ετών.



Η εταιρεία διαχείρισης των BTS, BigHit Music, υποστήριξε ότι τα μέλη του συγκροτήματος θέλουν να κάνουν το καθήκον τους. Τον περασμένο Απρίλιο, ο αξιωματούχος των BigHit, Lee Jin-hyung, είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Λας Βέγκας ότι ορισμένα μέλη του συγκροτήματος περνούσαν δύσκολα λόγω αβεβαιότητας σχετικά με τη συζήτηση στο κοινοβούλιο.

Στο μόνο που ελπίζουν πλέον οι fans είναι να αναθεωρήσουν και αυτή η παύση να μην είναι οριστική. Ο χρόνος θα δείξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mullet hair: Ο Jungkook των BTS μόλις έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Ο Suga από τους BTS έβγαλε νέο single με τον rapper του «Gangnam Style» Psy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved