Γιαγιάδες VS trappers: Η «Μελιτζάνα από Αλάνα» έγινε viral στα social media και μας ξεσηκώνει

Δυνατό comeback κάνουν οι γιαγιάδες από την Κρήτη τραπάροντας και το βίντεο; Γίνεται viral!

Γιαγιάδες vs Trap! Το «Καλοκαίρι Στο Νότο» μοιράστηκε μαζί μας ένα ακόμη απολαυστικό βίντεο αυτό το καλοκαίρι, με πρωταγωνίστριες τις κλασσικές, αξιολάτρευτες γιαγιάδες της Κρήτης. Αυτή τη φορά, το γύρισαν στο είδος της μουσικής που ακούνε οι νέοι non stop και δεν είναι άλλο από την trap!

Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν την GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας! Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral σε Intagram και TikTok, πέρα από το Youtube.

Το πιο ανατρεπτικό και cool video clip του καλοκαιριού ανήκει στην Poli_Ploki Ελένη Φουρέιρα

Μια νέα μουσική βεντέτα ξεσπά στην Κρήτη εξαιτίας της μελιτζάνας και τα μάτια… του μανάβη!

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την έναρξη της 19ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» μοιράζονται μαζί μας ένα ακόμη βίντεο, από εκείνα που έχουν γίνει viral ανά τα χρόνια. «Όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη!», αναφέρει η περιγραφή του video.

Η ιστορία του βίντεο κλιπ; Διαδραματίζεται στο χωριό της γιαγιάς Γιαννούλας, από το επικό Cretan Survivor, η οποία και βρίσκεται ακόμη στον Πολιτιστικό Σύλλογο και αναζητά τρόπους μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει.

Οι μοντέρνες γιαγιάδες τραπάρουν και διαφημίζουν το προϊόν τους

Έτσι λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο η ιδέα…του video clip! Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει και η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει. Μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα ξεσπά, με τα όπλα να βγαίνουν και τα αυτοκίνητα να καίγονται. Στόχος, τα κέρδη από το γλυκό αλλά και τα... μάτια του μανάβη.



Το video clip, μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, ενώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε το βίντεο μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Evangelia κάνει «Όνειρα» και εσύ ετοιμάσου να χορεύεις όλο το καλοκαίρι

Wow! Το τραγούδι «Kill This Love» των BLACKPINK ξεπέρασε το 1 δις προβολές στο YouTube

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved