Thank U Next - 14 τραγούδια για να τον ξεπεράσεις και να νιώσεις αυτοπεποίθηση τώρα που χώρισες

Χώρισες; Ένα playlist 14 τραγουδιών θα σε βοηθήσει να νιώσεις λίγο καλύτερα και να πάρεις τα πάνω σου!

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, ειδικά όταν εσύ και ο πρώην πλέον, ήσασταν μαζί για πολύ καιρό. Μερικές φορές όλα γύρω σου θα σου τον θυμίζουν, ακόμη και πολλά από τα τραγούδια που θα ακούς κατά καιρούς.

Πολλά τραγούδια είναι για την αγάπη, αλλά αφορούν χωρισμούς και το αίσθημα δύναμης που σίγουρα έχεις και μπορείς να αναπτύξεις περισσότερο.. Ρίξε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με τα 14 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις μετά από έναν χωρισμό και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.

Wow! Το τραγούδι «Kill This Love» των BLACKPINK ξεπέρασε το 1 δις προβολές στο YouTube

«thank u, next» της Ariana Grande



Η νούμερο #1 επιτυχία της Ariana Grande «thank u, next» είναι ο ύμνος χωρισμού που χρειάζεσαι. Ξεκινά ευχαριστώντας τον πρώην και λέγοντάς του ότι του είσαι ευγνώμων που σε άφησε στην ησυχία σου. Αυτό το τραγούδι μιλά για το πώς ένας πρώην μπορεί να είναι πραγματικά καλός για σένα και για το ότι χάρη σε αυτόν, έχεις βρει κάτι καλύτερο.

«Shout Out to My Ex» των Little Mix



Το «Shout Out to My Ex» είναι ένα τραγούδι για την ενδυνάμωση και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου.

«Since U Been Gone» της Kelly Clarkson



Μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες για την Kelly από τότε που πήρε τον πρώτο τίτλο του American Idol! Αυτό το τραγούδι μιλά για τον χωρισμό από έναν πρώην που σου ράγισε την καρδιά, αλλά και για το ότι πια μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες να κάνεις στη διάρκεια της σχέσης σας.

«We Are Never Ever Getting Back Together» της Taylor Swift



Ανεξάρτητα από το πόσο σε ταλαιπωρούν ή πόσες υπέροχες αναμνήσεις έχεις μαζί του, δεν πρέπει να τα ξαναβρείτε. Είναι καλύτερα έτσι και δε θα νιώθεις πιεσμένη!

«New Rules» της Dua Lipa



Η επιτυχία της Dua Lipa έχει να κάνει με έναν πρώην που ξέρεις ότι πρέπει να τον αφήσεις. «Αν τρέξεις κοντά του, δεν θα τον ξεπεράσεις», λέει η Dua στο ρεφρέν για να μην τρέχεις πίσω σε αυτόν κάθε φορά που ξέρεις ότι δεν πρέπει.

«Part Of Me» της Katy Perry



Ένα τραγούδι ενδυνάμωσης που μιλάει για το πώς ο πρώην σου υπήρξε ένα κομμάτι της ζωής σου και θα πρέπει να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές!

«Too Little, Too Late» του Jojo



Η 16χρονη τότε Jojo κυκλοφόρησε έναν από τους μεγαλύτερους ύμνους χωρισμού των αρχών της δεκαετίας του '00. Είναι μια ακριβής αφήγηση τού πώς ένα κορίτσι βιώνει έναν χωρισμό και μπαίνει στον πειρασμό να επιστρέψει στον πρώην. Συνειδητοποιεί ότι είναι πιο δυνατή χωρίς αυτόν. Έτσι πρέπει!

«Tonight I’m Getting Over You» της Carly Rae Jepsen



Ξεπερνώντας την επιτυχία της «Call Me Maybe», η Carly Rae Jepsen κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι χωρισμού για το άλμπουμ της το 2013. «Dancing ’til the morning with somebody new» σημαίνει να ξεπεράσεις αυτόν τον πρώην και να βρεις κάποιον νέο σύντροφο.

«Stronger» της Britney Spears



Ένα από τα πρώτα τραγούδια της Britney Spears, αλλά αναμφίβολα ένα από τα καλύτερά της, το "Stronger" έχει να κάνει με το ότι εκείνος σε έχει απατήσει και παρόλο που μπορεί να φοβάσαι να τον αφήσεις, ξέρεις ότι ήρθε η ώρα. Είσαι πιο δυνατή χωρίς αυτόν.

«Irreplaceable» της Beyoncé



Μια music list δεν είναι πλήρης χωρίς την Queen Bey. Το “Irreplaceable” είναι από εκείνα τα τραγούδια που σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι είσαι καλύτερη από αυτόν και ότι σου αξίζουν επίσης τα καλύτερα. Πες του να ετοιμάσει τις βαλίτσες του γιατί δεν αξίζει την αγάπη σου.

«7 Things» της Miley Cyrus



Αυτό το τραγούδι είναι διάσημο για τον πρώην της Miley, τον Nick Jonas, αλλά είναι επίσης διάσημο για το ότι είναι ένα εντελώς σχετικό τραγούδι. Το να αναφέρεις 7 πράγματα για τον πρώην σου που δε σου άρεσαν και πολύ και 7 πράγματα που λάτρευες σε αυτόν, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να ξεπεράσεις τον πρώην σου όταν ξέρεις ότι μπορεί να θέλεις ακόμα να είσαι φίλη μαζί του.

«Miss Movin On» των Fifth Harmony



Πριν ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους για να πάνε σόλο, οι Fifth Harmony κυκλοφόρησαν το single, "Miss Movin' On" το 2013. Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να προχωρήσεις μετά από μια στενοχώρια και να βρεις κάτι καλύτερο. Το να είσαι με φίλους και να βρεις κάποιον νέο σύντροφο είναι η συνταγή για να συνεχίσεις μετά από έναν άσχημο χωρισμό, καθώς και ένα τραγούδι up tempo.

«Same Old Love» της Selena Gomez



Αυτό το τραγούδι είναι γνωστό για τη σχέση της Selena ξανά και ξανά με τον Justin Bieber. Πάντα επιστρέφεις σε αυτό το ένα άτομο που εξακολουθείς να αγαπάς ανεξάρτητα από το τι συνέβη στη σχέση σας, ανεξάρτητα από το τι του έκανες ή ανεξάρτητα από το τι σου έκανε. Αλλά το έχεις βαρεθεί και ξέρεις ότι δεν πρέπει να γυρίσεις πίσω, ή το έχεις βαρεθεί και θέλεις να προχωρήσεις. Αυτό το τραγούδι σου υπενθυμίζει ότι αυτή τη φορά… δεν χρειάζεται να επιστρέψεις.

«Fighter» της Christina Aguilera



Αυτό το τραγούδι της δεκαετίας του '00 από την Christina σου θυμίζει ότι είσαι μαχήτρια. Ο πρώην σου σε έκανε δυνατή και πρέπει να τον ευχαριστήσεις για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πιο ανατρεπτικό και cool video clip του καλοκαιριού ανήκει στην Poli_Ploki Ελένη Φουρέιρα

Έτοιμη για dance beats και πάρτι; 7 τραγούδια που θα ακούς παντού το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved