H Evangelia κάνει «Όνειρα» και εσύ ετοιμάσου να χορεύεις όλο το καλοκαίρι

Το καινούργιο hit της Evangelia συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία μαζί με την pop μουσική του τώρα.

Μετά την πλατινένια επιτυχία «Fotiá», του ντουέτου της με την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο έχει φτάσει στο #2 του Airplay στη χώρα μας, η Evangelía συνεργάζεται ξανά με τον μοναδικό παραγωγό Stolar (Demi Lovato, Selena Gomez) και τον Alexis Troy (RIN, Sero, MHD) στην πολυαναμενόμενη νέα της επιτυχία με τίτλο «Όνειρα», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Η Evangelia επιστρέφει με νέο hit που θα λατρέψεις

oneira

Το καινούργιο της hit, ηχητικά συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία μαζί με τη pop μουσική του τώρα, κάτι χαρακτηριστικό για την Evangelía. Το τραγούδι μιλάει για τις εμπειρίες της ανερχόμενης ερμηνεύτριας με το φανταστικό κόσμο και τη δύναμη του ονείρου. Για την ακρίβεια, εξερευνά το πως η φαντασία κάποιου μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του και αν όντως υπάρχουν όρια στη φαντασία μας.

https://www.instagram.com/reel/CeEOiJ3lmSY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον μουσικό πλανήτη ο οποίος περιστρέφεται γύρω από αμέτρητους ταλαντούχους μουσικούς, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός Evangelía έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τους μοναδικούς μοντέρνους pop ήχους της σε συνδυασμό με παραδοσιακούς ελληνικούς ήχους. Μετά τη ξεχωριστή επιτυχία των τραγουδιών της «Páme Páme», «Fotiá« και «Diving» πλέον μιλάμε για τη νέα εκπρόσωπο της pop μουσικής στην Ελλάδα.

H Stefania επιστρέφει με το «You Lost Me» και ετοιμάσου να το σιγοτραγουδάς παντού

https://www.instagram.com/p/CeKBRcsP_g7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: evangelia



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Exams season: 5 τραγούδια που θα σε χαλαρώσουν όσο διαβάζεις για τις εξετάσεις

Έτοιμη για dance beats και πάρτι; 7 τραγούδια που θα ακούς παντού το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved