Αυτά τα νέα για την Demi Lovato περιμέναμε καιρό για να τα ακούσουμε!

Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη αλλάξει σελίδα μετά τη δύσκολη χρονιά που πέρασε

Η Demi Lovato πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της από το περασμένο καλοκαίρι που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από κατάχρηση ουσιών και στη συνέχεια σε κλινική απεξάρτησης.

«Κάποια μέρα θα πω στον κόσμο τι ακριβώς συνέβη, γιατί συνέβη και πώς είναι η ζωή μου σήμερα… αλλά μέχρι να είμαι έτοιμη να το μοιραστώ με τον κόσμο, σταματήστε να είστε αδιάκριτοι και να επινοείτε πράγματα για τα οποία δεν ξέρετε τίποτα. Ακόμα χρειάζομαι χώρο και χρόνο για να γίνω καλά», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα τέλη του Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τo Hollywood Life, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο στούντιο και φτιάχνει νέα τραγούδια. Πηγή, μάλιστα, αναφέρει ότι στα σχέδιά της είναι να κυκλοφορήσει τη μουσική σύντομα, ενώ υπάρχει περίπτωση να έχουμε τραγούδι της και πριν τα Grammys (10 Φεβρουαρίου). Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η Demi έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της κι έχει βάλει πλώρη για θετικές αλλαγές που ανυπομονεί να μοιραστεί με το κοινό της.

Να σου θυμίσουμε ότι η 26χρονη τραγουδίστρια, όπως ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο, είναι φέτος υποψήφια για βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Pop Duo/Group Performance» για το τραγούδι «Fall In Line» μαζί με την Christina Aguilera. Όταν ανακοινώθηκαν τα νέα, δεν έχασε χρόνο και το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας «Ω, ναι. Και συνέβη αυτό…». Επιπλέον, το τραγούδι της «Solo» με τον Clean Bandit ήταν αυτό που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες του Shazam για το 2018, ενώ η ίδια είχε 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Τα καλά πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να συμβαίνουν για την Demi.

Διάβασε επίσης: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Ariana Grande και είναι πιο fabulous από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved