Ο Suga από τους BTS έβγαλε νέο single με τον rapper του «Gangnam Style» Psy

 Ο PSY επιστρέφει...με το «That That» και τον Suga, από τους BTS! 

Πριν από όλους τους μοντέρνους χορούς και πλέον τάσεις, που βλέπουμε στο TikTok, υπήρχε το «Gangnam Style», η τρέλα του ράπερ K-pop Psy το 2012 που έγινε παγκόσμια. Το video clip αυτού του τραγουδιού προσέλκυσε περισσότερες από 4,4 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube όλα αυτά τα χρόνια, μας είχε ξεσηκώσει, το χορεύαμε παντού και τώρα ο Psy… επιστρέφει.

Αυτή τη φορά θα τον δούμε μαζί με τους αγαπημένους μας BTS. Ο 44χρονος ράπερ αποκάλυψε στο Instagram ότι συνεργάστηκε με τον Min Yoon-gi (γνωστός και ως Suga) των BTS, στο "That That", μετά από μια πενταετή παύση.

Οι BTS έρχονται με νέο άλμπουμ - Έτοιμη για νέα hits;

Όταν δύο καλλιτέχνες της K-pop συγκρούονται...

Τα αρχικά teaser για το "That That" είχαν τον Suga ως παραγωγό, αλλά όχι ως επιλεγμένο καλλιτέχνη. Ήταν λοιπόν έκπληξη όταν το teaser video clip, που κυκλοφόρησε και από τους δύο καλλιτέχνες στο Instagram στις 28 Απριλίου, παρουσίαζε και τους δύο να ραπάρουν και να χορεύουν.



Το τραγούδι και το video clip , κυκλοφόρησαν στις 29 Απριλίου, μαζί με το υπόλοιπο άλμπουμ του Psy. Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Psy στο Instagram, μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο το μέλος των BTS ξεκίνησε τη συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Βήμα προς βήμα, εμπλέκεται όλο και πιο βαθιά», γελώντας. Στην ίδια συνέντευξη, ο Suga είπε: «Σοβαρά δεν περίμενα να χορέψω με τον Psy. Νόμιζα ότι έγραφα μόνο το τραγούδι».

https://www.instagram.com/p/CFYfDVBhFQj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε άλλη συνέντευξη, ο 29χρονος ράπερ των BTS αποκάλυψε επίσης ότι ήταν «αρκετά νευρικός» να συνεργαστεί με τον Psy επειδή «είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερός μου και κάποιος που χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης στον χώρο του τραγουδιού». Η διαδικασία της συγγραφής τραγουδιών έγινε γρήγορα «διασκεδαστική». «Ήταν σαν να δουλεύω με έναν παιδικό φίλο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Γίναμε καλύτεροι κατά κάποιο τρόπο».

Τα μέλη των BTS είναι δεμένα και ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να κάνουν solo καριέρα

Ενώ το επταμελής group μερικές φορές συνεργάζεται με γνωστούς καλλιτέχνες (πιο πρόσφατα με τη Megan Thee Stallion για το remix "Butter" και τους Coldplay για το "My Universe"), ενθαρρύνουν επίσης μεμονωμένα μέλη να ακολουθήσουν solo καριέρα και να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες ανεξάρτητα.

Η συνεργασία του Suga με τον Psy έρχεται μετά τη συνεργασία του «Girl of My Dreams», με τον Juice Wrld τον περασμένο Δεκέμβριο. Ως solo καλλιτέχνης, έχει επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Halsey, MAX και IU, καθώς και single όπως το "Daechwita" με το όνομα του ράπερ Agust D.

Οι BTS ακούν την μουσική του PSY και ο ίδιος αποτελεί υπόδειγμα γι’ αυτούς!

Οι BTS ARMY, και οι φανατικοί θαυμαστές των septet, ξέρουν ότι αυτή η συνεργασία έρχεται εδώ και πολύ καιρό. Για χρόνια, τα μέλη των BTS μιλούσαν έντονα για το Psy. Ο Kim Taehyung, γνωστός και ως V, είχε αναφέρει ότι εντυπωσιάστηκε από τον Psy και ήθελε να γίνει σαν αυτόν. Χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2020, οι δυο τους ανέπτυξαν μια φιλία.

https://www.instagram.com/p/CdDNApQvSef/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το συγκρότημα ανά διαστήματα έχει χορέψει πολλές από τις επιτυχίες του Psy σε διαφορετικές περιστάσεις. Το 2015, οι BTS χόρεψαν το «Daddy» του Psy στο νοτιοκορεατικό μουσικό πρόγραμμα Inkigayo. Ενώ στο Run BTS, έχουν χορέψει αρκετές από τις άλλες επιτυχίες του Psy ενώ σε ένα επεισόδιο, ο ράπερ J-Hope τραγούδησε το "Gangnam Style" και το υπόλοιπο συγκρότημα συμμετείχε.



Ο Psy υποστηρίζει το group των BTS εδώ και χρόνια

Ο Psy υποστηρίζει επίσης το group των BTS εδώ και χρόνια. Το 2018, το «Fake Love» των BTS, το βασικό single του «Love Yourself: Tear», μπήκε στο Top 10 του Billboard, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα τραγούδι των BTS έφτασε τόσο ψηλά στα charts.

https://www.instagram.com/p/Cc1tG9frefz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήταν επίσης η πρώτη φορά που ένα κορεάτικο τραγούδι έφτασε στην κορυφή μετά τον Psy. Ο βετεράνος της K-pop έγραψε στο Twitter για να τους συγχαρεί. Κάνοντας retweet το άρθρο του Billboard, έγραψε, «#stronger #proud».

Ας ελπίσουμε ότι το «That That» θα είναι το επόμενο κομμάτι των BTS σε συνεργασία με τον PSY, που θα μας ξεσηκώσει ( μη σου πω ότι το έχει κάνει ήδη)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reunion magic - Η Selena Gomez και η Jennifer Stone χόρεψαν στο TikTok το Crazy Hat

Το TikTok της Αναστασίας Τσιλιμπίου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved