Josephine: Το «Tilefono» της έγινε viral στο TikTok και κάνει χαμό

H εκρηκτική τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και «έβαλε φωτιά» στην εφαρμογή.

Η Josephine κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι πριν από 10 ημέρες με τη μοναδική «υπογραφή» της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δίνει συνέχεια στις δισκογραφικές της επιτυχίες με ένα μοντέρνο τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Apon.

Το single «Tilefono», κυκλοφορεί από την Panik Records ενώ το εντυπωσιακό video clip μετρά ήδη περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 10 ημέρες. Το single συνοδεύεται από ένα άκρως κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Psarsis, μεταφέροντας στις οθόνες μας όλον τον δυναμισμό του τραγουδιού μέσα από ανεπανάληπτες εικόνες.

Το «Tilefono» κυκλοφορεί λίγες ημέρες αφότου η Josephine γιόρτασε τις πλατινένιες ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις του πρώτου album της καριέρας της, «100%», τα τραγούδια του οποίου αγαπήθηκαν από το κοινό, μετρούν εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Tilefono» της Josephine κάνει θραύση στο TikTok

H τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok και δημοσίευσε 2 selfie videos της όπου τραγουδά το νέο της τραγούδι «Tilefono», συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes.

josephine6

Το hashtag #tilefono μετρά 19 εκατομμύρια προβολές ενώ οι fans έσπευσαν να φτιάξουν τα δικά τους videos, δημιουργώντας χιουμοριστικό και εντυπωσιακό περιεχόμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το «Tilefono» της Josephine θα ηχεί παντού το φετινό καλοκαίρι.

Η Josephine φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα αυτής της σεζόν

Πηγή κεντρικής: josephinewendel



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Josephine αποχαιρετά τον καλό της φίλο Mad Clip (video)

Josephine: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Ελληνίδα pop star

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved