Primer Music Festival: Tο μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας επιστρέφει

To Primer Music Festival, το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, παρουσιάζει φέτος με το μεγαλύτερο line-up της ιστορίας του!

To Primer Music Festival, το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, παρουσιάζει φέτος με το μεγαλύτερο line-up της ιστορίας του!

Ο νο1 DJ και παραγωγός του κόσμου TIESTO και ο urban superstar TYGA είναι οι headliners στις 2 ημέρες του φετινού φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο που θα διαμορφωθεί ειδικά με σκοπό να προσφέρει την κορυφαία φεστιβαλική εμπειρία, με μια εκπληκτική σκηνή και κορυφαίο οπτικοακουστικό σύστημα.

Ο TIESTO «ηγείται» της dance ημέρας του φεστιβάλ (Σάββατο 9 Ιουλίου). Ο τιτάνας της ηλεκτρονικής μουσικής με την ασύλληπτα επιτυχημένη πορεία από το 2000 ως σήμερα (η οποία τον έφερε μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας), θα παρουσιάσει το state of the art show του στην τεράστια οθόνη της σκηνής του φετινού Primer Music Festival. Στο line-up της ημέρας θα βρεθούν επίσης ο Jan Blomqvist (δημιουργός της “συναυλιακής techno”), ο Sonny Fodera (από τους πλέον ανερχόμενους house producers/DJs) και άλλα εξαιρετικά όνοματα που θα ανακοινωθούν.

Ο TYGA θα είναι ο καλλιτέχνης που θα “κλείσει” την urban ημέρα του Primer Music Festival (Παρασκευή 8 Ιουλίου), παρουσιάζοντας όλες τις επιτυχίες από την πολυ-πλατινένια καριέρα του (“Taste”, “Juicy”, “Ayo”, “Ayy Macarena”, “Loco Contigo”, κλπ. Την ίδια ημέρα ο Sin Boy και η Rina θα δώσουν την μοναδική συναυλία τους για ολόκληρο το 2022 στη χώρα μας, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά acts.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Day 1 - 28€

Day 1 VIP - 80€

Day 2 - 40€

Day 2 VIP – 110€

Διήμερο εισιτήριο: 48€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: https://primermusicfestival.com/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved