When you’re gone: Στο νέο του τραγούδι ο Shawn Mendes εξομολογείται όλα όσα νιώθει μετά τον χωρισμό

«Δεν θέλω να προχωρήσω», λέει στους στίχους του νέου τραγουδιού του ο Shawn Mendes. Camila ακούς;

Πολύ βαριά φαίνεται να έχει πάρει ο Shawn Mendes τον χωρισμό του από την Camila Cabello. Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «It’ll be ok», τώρα ο τραγουδιστής επανέρχεται με ένα νέο τραγούδι, το οποίο έχει σαφείς αναφορές στην πρώην σύντροφό του, Camila Cabello, και στους χωριστούς δρόμους που τράβηξαν.

«When you’re gone» είναι ο τίτλος του τραγουδιού και αμέσως καταλαβαίνεις πως ο Shawn θα μιλήσει για μια ερωτική ιστορία χωρισμού. Μάλιστα, ο στίχος «I Don’t Wanna Move on»… «μιλάει» από μόνος του.

Ο Shawn Mendes μιλά για τη σχέση του με την Camila Cabello: «Πραγματικά δε με νοιάζει»

Τι λέει το τραγούδι When Youre gone

Την Πέμπτη 31/3 ο Shawn Mendes κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, «When you’re gone» μαζί με το βίντεο κλιπ του. Από το πρώτο κιόλας άκουσμα θα καταλάβεις κι εσύ ότι ο τραγουδιστής μιλά για τον χωρισμό του από την Camila Cabello.

Ο τραγουδιστής λέει από τον πρώτο κιόλας στίχο ότι προσπαθεί να μάθει να φεύγει μετά από έναν δύσκολο κι επίπονο χωρισμό. «You never know how good you have it, oh/Until you're starin' at a picture of the only girl that matters, aah» (aka «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καλά είναι/Μέχρι να δεις μια φωτογραφία από το μοναδικό κορίτσι που σε ενδιαφέρει, αχ»).



Ξεκινώντας με ένα αργό τέμπο με κιθάρα και τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Mendes, ο ρυθμός αρχίζει να γίνεται πιο έντονος στο ρεφρέν.

«Hold on/I don't wanna know what it's like when you're gone/I don't wanna move on/I don't wanna know what it's like when you're gone for good» (aka κρατήσου, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι όταν θα έχεις φύγει, δεν θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι να έχεις φύγει για καλό»), τραγουδά ο Shawn Mendes αναφερόμενος λογικά στον πρόσφατο χωρισμό του από την Camila Cabello.

«You're slipping through my fingertips/A little bit, by a little bit/I didn't know that loving you was the happiest I've ever been/So I'm just tryna hold on», συνεχίζει ο Shawn Mendes.

Η ανακοίνωση του χωρισμού από την Camila Cabello

Τον Νοέμβριο του 2021, η Camila Cabello και ο Shawn Mendes ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 2 χρόνια σχέσης και παραδέχθηκαν ότι θα συνεχίσουν να είναι «οι καλύτεροι φίλοι». Λίγο αργότερα, στις 18 Μαρτίου ο Mendes δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο παίζει πιάνο και τραγουδά λέγοντας ότι οι στίχοι του τραγουδιού έχουν σχέση με τη ζωή του.

https://www.instagram.com/tv/CbQPSCHqYUK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν καταλαβαίνεις πότε χωρίζεις με κάποιον… όλα αυτά — αυτό έρχεται μετά», είπε. «Πώς είναι, σε ποιον τηλεφωνώ όταν είμαι σαν να έχω κρίση πανικού, σε ποιον τηλεφωνώ όταν είμαι στα άκρα, ξέρεις… Και νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα που είμαι μόνος μου. Τελικά, είμαι πραγματικά μόνος μου και το μισώ… αυτή είναι η πραγματικότητά μου», λέει στο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved