10 τραγούδια-ύμνοι στη φιλία - Γιόρτασε τώρα με την bestie σου

Αφιερωμένα στη δεύτερη «οικογένεια» μας, τους φίλους μας.

Αν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να σε γνωρίζει καλύτερα από τους γονείς σου, πρέπει να είναι η bestie σου! Είναι το μόνο άτομο στο οποίο θα έλεγες τα πιο ντροπιαστικά μυστικά σου, το άτομο στο οποίο ζητάς συμβουλές και το άτομο με το οποίο δημιουργείς τις πιο τρελές, διασκεδαστικές αναμνήσεις. Ένας αληθινός καλύτερος φίλος είναι εκεί για να σου υπενθυμίσει ότι ό,τι κι αν πάθεις, μπορείς πάντα να το διαχειριστείς.

Και φυσικά, ανταποδίδεις τη χάρη παίζοντας τον ίδιο ρόλο για αυτόν. Πιθανότατα ήδη έχεις ένα τραγούδι «ύμνο» στη φιλία που ακούς όταν βρίσκεσαι με την κολλητή σου, αν δεν έχεις όμως και θέλεις να γιορτάσεις ένα από τα αγαπημένα σου άτομα, τότε σε έχουμε καλυμμένη. Είναι πολλές οι τραγουδίστριες που έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια για τη φιλία και το να περνάς καλά. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να βρεις 10 από αυτά.

tragoydia_ginaikes.jpg

Who Run The World? Girls! 10 τραγούδια που θα σε κάνουν ακόμα πιο δυνατή

«Hey Girl» της Lady Gaga και της Florence Welch

Η Lady Gaga και η Florence Welch γνωρίζουν ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι εκεί η μία για την άλλη και δεν υπάρχει καλύτερο τραγούδι που να το λέει αυτό από αυτό το κομμάτι.



«We R Who We R» της Kesha

Εάν εσύ και η κολλητή σου δεν νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι, τότε αυτό το throwback song της Kesha είναι για εσάς.



«Can't Hold Us» του Macklemore & Ryan Lewis ft. Ray Dalton

Αυτό το τραγούδι λέει ότι με τη βοήθεια φίλων θα βγεις πάντα στην κορυφή.



«You Need to Calm Down» της Taylor Swift

Στο «You Need to Calm Down», η Taylor αντιδράει σε όλους τους haters που κάνουν προσβλητικά σχόλια σε εκείνη και τους φίλους της.



«Mi Gente» του J Balvin και του Willy William

Το κατάλληλο τραγούδι για τις στιγμές που θέλεις να παρτάρεις με τις φιλές σου.



«7 Rings» της Ariana Grande

Η Ariana Grande περιέγραψε αυτό το τραγούδι ως «ύμνο φιλίας». Σύμφωνα με το TMZ, η Ariana εμπνεύστηκε αυτό το τραγούδι από τη στιγμή που αγόρασε σε επτά φίλες της τα δαχτυλίδια φιλίας τους. Αυτό συνέβη λίγο αφότου χώρισε με τον Pete Davidson και επέστρεψε το τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει.



«Cool» από τους Jonas Brothers

Το «Cool» αφορά φίλους που έχουν αφήσει τις διαφορές τους στην άκρη.



«I'll Be There For You» από το Friends

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη φιλία χωρίς να αναφέρουμε το τραγούδι από το εμβληματικό τηλεοπτικό σόου, Friends.



«Friends» του Justin Bieber and BloodPop

Χωρίζεις με το αγόρι σου και μετά κάποιος κάνει την ερώτηση, «Μπορούμε να μείνουμε φίλοι;». Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη θέση.



«Real Friends» της Camilla Cabello

H Camila εξήγησε πως άντλησε έμπνευση από την πόλη του Λος Άντζελες για να γράψει αυτό το τραγούδι. «Δεν μου αρέσει πολύ εκεί, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωσα μοναξιά», αποκάλυψε.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @elisha__h

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved