Billie Eilish και Finneas μαζί στο... Turning Red - Ακόμα να ακούσεις το τραγούδι τους;

Η ταινία της Disney κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου.

Η Disney μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της για την επερχόμενη ταινία της Pixar «Turning Red». Το τραγούδι, που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τα αδέρφια Finneas και Billie Eilish, ακούγεται σαν μια αναδρομή στην pop μουσική της δεκαετίας του 2000.

Το τραγούδι ονομάζεται «Nobody Like U». Ξεκινά σαν ένα pastiche του Justin Timberlake, που περιλαμβάνει συνθετικά beats και τμήματα κιθάρας φλαμένκο, ενώ στη συνέχεια ξεκινά ένας pop ήχος που ταιριάζει απόλυτα στην ενέργεια της παιδικής ταινίας.

pixar up3

Κάτι πολύ cool συνέβη στη συγκινητική ταινία της Pixar, Up

Το σκόπιμα κλισέ κομμάτι ερμηνεύεται από το πενταμελές boy band «4*Town», με την Billie Eilish να κάνει τη δεύτερη φωνή.



Στο «Turning Red», ο Finneas βρίσκεται πίσω από τη φωνή του Jesse μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια του συγκροτήματος, τον Robaire, τον Aaron T, τον Aaron Z και τον Tae Young.

Η πρεμιέρα και η περίληψη της ταινίας

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου 2022. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, αλλά τελικά μεταφέρθηκε στο κανάλι Disney+, μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον του Covid-19. Η Eilish και ο Finneas έγραψαν τρία τραγούδια για το soundtrack - τα άλλα δύο είναι το «1 True Love» και το «U Know What's Up».

«Όταν αρχίσαμε να μιλάμε με την Billie Eilish και τον Finneas – πριν κερδίσουν ένα δισεκατομμύριο GRAMMY – μπορούσαμε να δούμε πως είχαν την ψυχή για να το αναλάβουν. Ήμασταν μεγάλοι fans τους. Συναντηθήκαμε μαζί τους και σκεφτήκαμε αυτή την τρελή ιδέα ενός boyband, ρωτώντας αν θα τους ενδιέφερε να γράψουν και να παράγουν τα τραγούδια. Και έγινε», δήλωσε η παραγωγός της ταινίας, Lindsey Collins.

https://www.instagram.com/tv/CaaOBNpBdnM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Turning Red» διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και παρουσιάζει την ιστορία ενός υπερενθουσιώδους 13χρονου κοριτσιού που ονομάζεται Meilin «Mei» Lee. Η Mei καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εφηβείας υπό το βλέμμα μιας υπερπροστατευτικής μητέρας. Σαν να μην έφτανε αυτό, μια μέρα ξυπνά και ανακαλύπτει πως όποτε ενθουσιάζεται, μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πάντα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Sandra Oh, Orion Lee και Rosalie Chiang, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Domee Shi (ο οποίος ήταν και επικεφαλής της μικρού μήκους ταινίας «Bao» της Pixar).



Η Disney+ έρχεται στην Ελλάδα

Το Disney+, η streaming υπηρεσία της «The Walt Disney Company», έρχεται και επίσημα στην Ελλάδα καθώς επιβεβαίωσε την επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος. Οι χώρες που θα απολαμβάνουν το premium περιέχομενο από το ερχόμενο καλοκαίρι είναι οι: Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

To Disney Plus περιλαμβάνει και τις παραγωγές άλλων σημαντικών studio που έχουν αγοραστεί απ’ αυτή, ανάμεσά τους η Lucas Flims που βγάζει τις ταινίες και τις σειρές του «Star Wars».

https://www.instagram.com/p/CY61Qnxsb57/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Το Disney Plus αναμένεται να έρθει στη χώρα μας σε τιμή άκρως δελεαστική (που δεν θα σε βγάλει εκτός budget) καθώς το φουλ πακέτο με όλες τις ταινίες και τις σειρές αναμένεται να κοστίζει μόλις 8,99 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιτέλους! Η Disney+ έρχεται στην Ελλάδα - Από πότε θα μπορείς να βλέπεις σειρές και ταινίες

«Onward»: Δύο πασίγνωστοι Avengers στη νέα ταινία της Pixar

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved