Maddy, Cassie ή Rue; Το Euphoria μετρά πλέον πάνω από 600.000 playlists

Και εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα!

Είναι γνωστό ότι το Euphoria έχει μια επιρροή στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα. Και μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα το γιατί, καθώς το εξαιρετικά επιτυχημένο εφηβικό δράμα του HBO έχει κάτι για όλους. Μια φορά την εβδομάδα, οι θαυμαστές του Euphoria κάθονται μπροστά στην οθόνη τους για να θαυμάσουν τις συναρπαστικές ερμηνείες των αγαπημένων τους ηθοποιών, το makeup, τη μόδα αλλά φυσικά και τη μουσική της σειράς.

Ήξερες ότι από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στις 9 Ιανουαρίου – η οποία έσπασε τα ρεκόρ ως το επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση μιας σειράς του HBO - υπήρξε σημαντική αύξηση στη δημιουργία playlists που σχετίζονται με το Euphoria;

Playlists για τον Nate και τον Fezco

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία από το Spotify, πάνω από 600.000 playlists που σχετίζονται με το Euphoria έχουν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα από τις 9 Ιανουαρίου. Και οι θαυμαστές του Euphoria δεν δημιουργούν απλώς playlists εμπνευσμένα από τη σειρά, αλλά και soundtracks εμπνευσμένα από συγκεκριμένους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, περισσότερα από 1,000 playlists έχουν δημιουργηθεί για τον Nate Jacobs και περισσότερα από 31,000 για τον Fezco.

tragoydia_ginaikes.jpg

Who Run The World? Girls! 10 τραγούδια που θα σε κάνουν ακόμα πιο δυνατή

Playlists για τη Rue και την Cassie

Playlists όπως το «The Rue Bennett Mixtape» και το «I Relate to Rue Bennett A Little Too Much» περιλαμβάνουν τραγούδια όπως το «Yes I'm Changing» των Tame Impala, «Pain» και «Passion» των PinkPantheress και «Liability» της Lorde.



Εν τω μεταξύ, οι fans της Cassie και της Sydney Sweeney έχουν φτιάξει playlists όπως το «POV: You're Cassie Howard», το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια όπως το «The Weekend» της SZA και το «Pretty When You Cry» της Lana Del Rey.



Playlists για τη Maddie

Σύμφωνα με το Spotify, η Maddy Perez είναι ο χαρακτήρας για την οποία δημιουργήθηκαν πάνω από 3.900 playlists. Μια γρήγορη αναζήτηση θα εμφανίσει λίστες όπως: «Songs to Feel Like Maddy Perez», «Maddy Perez Energy», «Maddy Perez Getting Ready» και «Maddy Perez's Bedroom». Ένα playlist, με τίτλο «Maddy Perez Kinda Girl», έχει πάνω από 5.442 saves. Το σχεδόν τετράωρο playlist περιλαμβάνει τραγούδια όπως το «Toxic» της Kehlani, «I Like Him» της Princess Nokia, «She Loves Control» της Camila Cabello και «Girls Need Love» του Summer Walker.



«Όταν συγκέντρωσα τα τραγούδια για το playlist, ήθελα κυρίως να δείξω την αυτοπεποίθηση της Maddy, αλλά και πόσο εξωστρεφής, δυναμική, ειλικρινής και άμεση είναι», δήλωσε ο δημιουργός της λίστας, Jamie Jagdewsing.

Με το φινάλε της 2ης σεζόν να πλησιάζει, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως τα playlists για τη Rue θα περιλαμβάνουν και πιο αισιόδοξα τραγούδια.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved