BTS: Ο Jungkook έσπασε κάθε ρεκόρ στο Spotify! Το νέο του single ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια streams

Ο Jungkook είναι ο πρώτος Κορεάτης τραγουδιστής που ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ο τραγουδιστής των BTS Jungkook έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος σόλο καλλιτέχνης από την Κορέα που ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια streams στο Spotify για το πρώτο του single «Stay Alive», μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του!

Το «Stay Alive», το οποίο είναι το θεματικό τραγούδι του webtoon των BTS «7 Fates: Chakho», κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το κομμάτι είχε περισσότερα από 10 εκατομμύρια streams στο παγκόσμιο μουσικό δίκτυο Spotify, με το γεγονός αυτό να σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας σολίστ της K-pop κατάφερε κάτι τόσο σπουδαίο στο Spotify, παγκοσμίως.

bts louis vuitton

Οι BTS πιο in fashion από ποτέ! Δες τους σε καμπάνια κορυφαίου brand για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο για τον Jungkook!

Στην πραγματικότητα, το τραγούδι είχε ξεπεράσει τα 4.273.700 streams από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, ενώ το νεότερο μέλος της κορεάτικης μπάντας των BTS κατέλαβε, επίσης, την τρίτη θέση στο καθημερινό Global Top 50 chart του Spotify.



Το «Stay Alive», του οποίου παραγωγός είναι ο ράπερ των BTS, Suga, έχει σπάσει πολλά ρεκόρ από τις πρώτες κιόλας 24 ώρες της κυκλοφορίας του. Σύμφωνα με την εταιρεία HYBE, το κομμάτι ήταν στην κορυφή του chart «Top Songs» του iTunes σε 100 χώρες, ενώ κυριάρχησε και στο Bugs real-time chart. Σκαρφάλωσε, επίσης, στο Νο. 3 του Melon's real-time chart.

Την ώρα που το τραγούδι του Jungkook συνεχίζει να τα «σπάει» στα παγκόσμια charts, το ARMy είναι αποφασισμένο να κατατάξει το κομμάτι και στο Billboard Hot 100! Σύμφωνα με πρόβλεψη του Forbes, το «Stay Alive» έχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί εκεί.

https://www.instagram.com/tv/CZj6JrHAXYb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εν τω μεταξύ, ο Jungkook γιόρτασε πρόσφατα τα εννέα χρόνια του ως μέλος των BTS, καθώς ενσωματώθηκε στους Bangtan Boys στις 2 Φεβρουαρίου 2013.

Κάτι μας λέει ότι ο Κορεάτης τραγουδιστής έχει να γράψει πολλά ακόμη χιλιόμετρα στη μουσική βιομηχανία, αφού πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που μπορεί στην κυριολεξία να κάνει τα πάντα και έχει καταφέρει ήδη πάρα πολλά στα 24 του χρόνια.

Πηγή φωτογραφιών: @abcdefghi__lmnopqrstuvwxyz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BTS: Τα μέλη του K-pop συγκροτήματος έχουν πλέον τα δικά τους Instagram account

BTS: Θριάμβευσαν με μια WOW live εμφάνιση και τρεις νίκες στα American Music Awards

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved