Η Emmy Meli είναι η φωνή πίσω από το κίνημα «I Am Woman» του TikTok - Πώς έφτασε στην κορυφή

Η 23χρονη TikToker κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts!

Μια εξαιρετικά δημοφιλής τάση που εμφανίστηκε πρόσφατα στο TikTok πήρε το όνομά της από το τραγούδι «I Am Woman» της Emmy Meli.

Με τι έχει να κάνει το τραγούδι «I Am Woman» στο TikTok

Mimi_webb.jpg

Ο πρώτος στίχος του τραγουδιού «I Am Woman» έγινε viral στην εφαρμογή. Οι στίχοι μιλούν για μια ισχυρή, δυναμική γυναίκα που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. «Είμαι γυναίκα. Είμαι ατρόμητη. Είμαι σέξι», τραγουδάει η 23χρονη Αμερικανίδα Emmy Meli.

Mimi Webb: Η 21χρονη TikToker που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts

Η Emmy, γεννημένη στις 14 Δεκεμβρίου 1999 στο Torrance της California, ασχολήθηκε από νωρίς με τις τέχνες και έτσι της δημιουργήθηκε ένα πάθος να γράφει μουσική και στίχους. Είχε 5.000 ακόλουθους όταν ηχογράφησε τον εαυτό της να τραγουδά ένα κομμάτι του τραγουδιού «I Am Woman» και έγινε viral. Τότε ήταν που αποφάσισε να γράψει το υπόλοιπο τραγούδι.



Γιατί έγινε τάση αυτό το τραγούδι

Πολλές γυναίκες στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποίησαν το τραγούδι για να μιλήσουν για διάφορα θέματα. Σε ορισμένα βίντεο βλέπουμε γυναίκες να μοιράζονται selfies που τις κάνουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση. Σε άλλα βλέπουμε γυναίκες να επιδεικνύουν fashionable σύνολα, την απώλεια βάρους τους, ένα εντυπωσιακό makeup look κτλ. Και άλλες χρησιμοποίησαν αυτό το τραγούδι για να μιλήσουν για τον σεξισμό που αντιμετωπίζουν ως γυναίκες. Μάλιστα, αυτό το τραγούδι έχει χρησιμοποιηθεί από μοντέλα και influencers όπως η Ashley Graham, η Olivia Ponton και η Loren Grey. Συνολικά, πάνω από 415.000 βίντεο κοινοποιήθηκαν στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας αυτόν τον ήχο.

Το single «I AM WOMAN» μιλάει για την προσπάθεια της Emmy να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους γύρω της. Η ιδέα προέκυψε από μερικά μάντρα που έλεγε στον εαυτό της κάθε μέρα. Διάλεξε τα αγαπημένα της, τα επαναλάμβανε στον εαυτό της όλη την ημέρα και αργότερα τα έβαλε όλα μαζί, δημιουργώντας αυτό το τραγούδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρία της, Arista, βρήκε ένα μεγάλο ανερχόμενο αστέρι που θα λάμψει το 2022.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emmymelimusic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κορίτσια τρέξτε! Βρέθηκε ο νέος Justin Bieber και λέγεται... Ruel VanDijk

Θες να γίνεις viral; Πρόσθεσε αυτά τα 15 τραγούδια στα βίντεό σου στο TikTok

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved