Ανακρίνουμε την τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Χριστοπούλου: Οι Stavento, το Voice και τα σχέδιά της

Γνωρίζεις την Κωνσταντίνα Χριστοπούλου από τους Stavento; 

Είναι νεαρή τραγουδίστρια ένα γλυκύτατο κορίτσι, το όνομα της είναι Κωνσταντίνα Χριστοπούλου και εκτός όμως από τραγουδίστρια είναι και απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας. Πολλοί την γνωρίσατε στο talent show «The Voice of Greece» όμως η Κωνσταντίνα τώρα είναι στην καλύτερη της φάση μουσικά. Η τραγουδίστρια μίλησε με την teen queen Χριστίνα Θεοφανίδου για τον πρώτο της δίσκο, γι' αυτόν που έπεται και για τα επόμενα μουσικά της σχέδια.

1) Κωνσταντίνα μου σε τι φάση σε βρίσκουμε αυτήν την περίοδο;

Αυτή την περίοδο πραγματοποιώ live εμφανίσεις με τη μπάντα μου σε μουσικές σκηνές της Αθήνας ενώ παράλληλα ηχογραφώ και το δεύτερο album μου. Είναι μια δημιουργική και όμορφη περίοδος για μένα.

2) Πώς ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι σου στην μουσική; Είχες ασχοληθεί από μικρή και γι’ αυτό επιθυμούσες να συνεχίσεις;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν από εκείνα τα παιδιά που λένε «θα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια όταν μεγαλώσω!». Η ενασχόλησή μου με τη μουσική ήρθε τελείως φυσικά διότι ανέκαθεν ακούγαμε πολλή ξένη ποπ-ροκ μουσική στο σπίτι μου. Πηγαίνοντας λοιπόν σε συναυλίες διαφόρων καλλιτεχνών, γεννήθηκε η ανάγκη μέσα μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Αρχικά, ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο, στη συνέχεια έκανα φωνητική και πιάνο και το ένα έφερε το άλλο.



3) Πιστεύεις ότι η συμμετοχή σου στο The voice of Greece σε επηρέασε θετικά στην μετέπειτα πορεία σου;

Μέσα στο Τhe Voice γνώρισα κάποιους ανθρώπους που ίσως να μη γνώριζα σε άλλες συνθήκες και με τους οποίους είμαστε ακόμα φίλοι. Προσωπικά με βοήθησε να κάνω κάποια βήματα επαγγελματικά, όπως τη γνωριμία μου με τους Stavento και τη συμμετοχή μου σε 2 περιοδείες μαζί τους.
Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι δεν πρέπει ποτέ να επαναπαύεσαι στην εφήμερη δημοσιότητα που κερδίζεις μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά να δουλεύεις συνεχώς και πολύ για όσα θέλεις να πετύχεις.

4) Τι σημαίνει για σένα «μουσική»;

Η μουσική για μένα είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας, ένας τρόπος για να εκφράσω σκέψεις και συναισθήματα που διαφορετικά ίσως να μην έβγαζα ποτέ προς τα έξω. Είναι μια φυγή από την καθημερινότητα και μια αγάπη που απ’ ότι φαίνεται δε θα τελειώσει ποτέ.




5) Δύο ολόκληρα καλοκαίρια ήσουν μέλος των Stavento. Ποιες στιγμές από αυτές τις περιοδείες ξεχώρισες και γιατί;

Οι περιοδείες με τους Stavento ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο και μια εμπειρία που σίγουρα θα κρατήσω. Ήταν πολλές οι έντονες στιγμές μας αλλά νομίζω ότι θα ξεχώριζα το live μας στο ΟΑΚΑ για το λόγο ότι έχω βρεθεί εκεί σε συναυλίες ξένων καλλιτεχνών ως θεατής και ήταν μοναδικό το συναίσθημα να βρίσκομαι πια στη σκηνή ως τραγουδίστρια.

6) Θα μπορούσες να μου περιγράψεις τα συναισθήματα που νιώθεις όταν είσαι πάνω στο stage καθώς και όταν λαμβάνεις τα χειροκροτήματα του κόσμου;

Πριν ανέβω στη σκηνή δεν είμαι ποτέ ήρεμη, έχω πάντα μια ένταση κ μια ανεξήγητη αγωνία! Όταν ανεβαίνω όμως είναι σα να τα ξεχνάω όλα και να είμαι σε έναν άλλο κόσμο. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να λαμβάνεις την ενέργεια του κόσμου και να δίνεις πίσω τη δική σου. Πιστεύω πως είναι η πιο αληθινή και άμεση ανταμοιβή για όλα αυτά για τα οποία δουλεύω.

7) Πιστεύεις ότι οι σπουδές σου στο τμήμα της ψυχολογίας σε έχουν βοηθήσει τόσο στην μουσική, όσο και στην καθημερινότητα σου;

Οι σπουδές μου αδιαμφισβήτητα με έχουν βοηθήσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Θεωρώ ότι η ψυχολογία βρίσκεται σε καθετί που κάνουμε και σίγουρα μου είναι πλέον πιο εύκολο να μιλάω με τον κόσμο, να ακούω και να καταλαβαίνω αυτά που έχει να μου πει.

8)Τι είναι πιο σημαντικό για σένα ο έρωτας ή η φιλία;

Και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά για μένα. Οι ανθρώπινες σχέσεις μερικές φορές είναι περίπλοκες αλλά οι δικοί μας άνθρωποι είναι εκείνοι που μας δίνουν δύναμη και θέληση να γινόμαστε καλύτεροι.

9) Μετά τον επιτυχημένο δίσκο σου «Όλα ξεκινάνε τώρα» ετοιμάζεις κάτι άλλο καινούργιο;

Ναι ετοιμάζω το δεύτερο album μου το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη γι’ αυτό!



10) Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πεις τι εύχεσαι για την νέα χρονιά; Πώς ονειρεύεσαι το 2019;

Εύχομαι να είναι για όλους μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη και να φέρει μόνο υγεία, αγάπη και χαρούμενες στιγμές. Προσωπικά, ανυπομονώ να μοιραστώ την καινούρια μου δουλειά με τον κόσμο και να συναντηθούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα live!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved