Κορίτσια τρέξτε! Βρέθηκε ο νέος Justin Bieber και λέγεται... Ruel VanDijk

O Elton John δήλωσε πως ο Ruel έχει «την πιο εκπληκτική φωνή που έχω ακούσει ποτέ από έναν άνδρα τραγουδιστή σε ηλικία 14 ετών».

Ο Ruel van Dijk, πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Ruel, είναι Αυστραλός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 2002 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έγραψε το πρώτο του τραγούδι σε ηλικία μόλις 12 ετών, αλλά γνώρισε επιτυχία στα 17 του όταν ο πατέρας του έστειλε στο παραγωγό M-Phazes ένα demo του να τραγουδάει το «Let it Go» του James Bay. Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός τον ανέλαβε αμέσως και το 2017 κυκλοφόρησε το debut single του «Golden Years» με τους κριτικούς να ενθουσιάζονται με τις ικανότητές του στο να γράφει μουσική.

Τα κατορθώματα του Ruel van Dijk

Η συνεργασία τους τους οδήγησε αργότερα να κυκλοφορήσουν άλλη μια επιτυχία, το «Don’t Tell Me», το οποίο επαίνεσε ιδιαίτερα ο διάσημος Άγγλος τραγουδιστής, πιανίστας και συνθέτης Elton John. O διάσημος καλλιτέχνης έπαιξε μάλιστα το τραγούδι του Ruel στο BBC Radio 1.



Από τότε, ο Ruel έχει κάνει περιοδείες σε όλο τον κόσμο με super stars όπως ο Khalid και ο Shawn Mendes. Επιπλέον, ο τραγουδιστής κέρδισε στα ARIA Music Awards το 2018 το βραβείο Breakthrough Artist για το single του «Dazed & Confused».

Mimi_webb.jpg

Mimi Webb: Η 21χρονη TikToker που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts



Κατάφερε να έχει 5 πλατινένιους δίσκους, 1 δισεκατομμύριο streams και 1.3 εκατομμύρια followers στο Instagram, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα δικό του διαδικτυακό τηλεοπτικό show. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει 2 sold out συναυλίες στο Sydney Opera House.

«Ξέρω ότι έχω γεννηθεί για να γράφω μουσική, αυτό αγαπώ και θέλω να κάνω. Παράλληλα όμως θέλω να ανακαλύπτω περισσότερο εμένα από τα τραγούδια που γράφω καθώς είναι καθρέφτης των σκέψεων μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Ruel κυκλοφόρησε το τραγούδι «Too Many Feelings» και πρόσφατα το pop anthem «GROWING UP IS___». Σύμφωνα με τον Ruel, η υπογράμμιση στο τέλος του τίτλου ήταν για να «εξηγήσω ότι ο καθένας έχει μια διαφορετική εμπειρία μεγαλώνοντας. Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά επειδή δεν είναι ποτέ μόνο ένα πράγμα, δεν μπορούσα να το πω με μία λέξη και ήθελα να το αφήσω ανοιχτό για να το ερμηνεύσει ο καθένας όπως ήθελε».



Το 2022, αναμένεται να κυκλοφορήσει το debut album του. We can’t wait!

https://www.instagram.com/p/CR85H-npvr6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @oneruel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άννα Αργυρού: Όσα θέλεις να ξέρεις για τη 16χρονη νικήτρια του «The Voice»

Amanda Tenfjord: Ποια είναι η 24χρονη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved