Mimi Webb: Η 21χρονη TikToker που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts

Και 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη Βρετανίδα Pop τραγουδίστρια!

Υπάρχει ένας νέος τρόπος να γίνεις επιτυχημένη στη μουσική βιομηχανία και η Mimi Webb είναι το πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η 21χρονη συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές στο TikTok με τα βίντεό της. Σήμερα, έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams και έχει εκατομμύρια προβολές στο YouTube χάρη στην κυκλοφορία του 1ο της EP «Seven Shades Of Heartbreak» από την Panik Records/Sony Music.

Mimi Webb: Ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια που πρέπει να μάθεις

Η Mimi γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 2000 στο Canterbury της Αγγλίας. Εμπνεύστηκε από μεγάλες φωνές της Βρετανικής μουσικής όπως την Adele, την Amy Winehouse, την Emeli Sande και τον Sam Smith - η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έγινε γνωστή για τα covers του «I'm Not the Only One» του Sam Smith και του «Stay» των Justin Bieber και The Kid LAROI.

https://www.instagram.com/p/CVfXgSNspve/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις 5 facts για την ανερχόμενη ποπ σταρ.

1. Ερωτεύτηκε τη μουσική σε ηλικία 12 ετών.

Η Mimi ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και κιθάρας σε ηλικία 12 ετών, ενώ άρχισε να γράφει τους δικούς της στίχους σε ένα μικρό ημερολόγιο σε ηλικία μόλις 13 ετών. Για να εκπαιδευτεί περαιτέρω, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο Βρετανικό Ινστιτούτο Μοντέρνας Μουσικής. Το 2019, άρχισε να ανεβάζει στο διαδίκτυο τη δική της μουσική, κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον της EPIC Records.

anna_argyrou.jpg

Άννα Αργυρού: Όσα θέλεις να ξέρεις για τη 16χρονη νικήτρια του «The Voice»

2. Το TikTok την έκανε διάσημη

Τα acapella videos της από διασκευές συγκέντρωσαν 20 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Η Mimi χρησιμοποίησε στη συνέχεια την πλατφόρμα για να κυκλοφορήσει τη δική της μουσική. Πολλά μέλη της οικογένειάς της συμμετείχαν επίσης στα viral βίντεό της.

3. Έγραψε ένα hit τραγούδι στο Zoom κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η τραγουδίστρια έγραψε το «Good Without» με δύο φίλους. Το «Good Without» και το «Dumb Love» σκαρφάλωσαν στο Τop 15 του Βρετανικού Singles chart και έτσι έγινε η πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα, μετά τη Dua Lipa το 2017, που κατάφερε να έχει δυο singles στο Top 15 της Αγγλίας πριν ακόμη κυκλοφορήσει debut album.



4. Κυκλοφόρησε το πρώτο της EP «Seven Shades of Heartbreak»

Η Webb είπε ότι το Seven Shades of Heartbreak είναι εμπνευσμένο από δύο πραγματικές σχέσεις που είχε και ότι η διαδικασία αποδείχθηκε θεραπευτική.

Τα τραγούδια τη βοήθησαν να συνειδητοποιήσει πως έπρεπε να χωρίσει.



5. Θα συμβούλευε τον νεότερο εαυτό της να σταματήσει και να μυρίσει τα τριαντάφυλλα

Η Webb δήλωσε ότι πρέπει πάντα να εκτιμάμε τα σκαμπανεβάσματα στη ζωή μας, επειδή αυτά είναι που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δυνατή φωνή της θα μας απασχολήσει πολύ το 2022.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mimiiiwebb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Amanda Tenfjord: Ποια είναι η 24χρονη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

O Max Barskih σε βάζει σε dance mood με το νέο τραγούδι «Tequila Sunrise»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved