Αυτό είναι το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις γι' αυτήν τη χρονιά

Και το ξέρεις πολύ καλά

Το 2018 μπορεί να έφυγε, μας άφησε όμως πολλά πράγματα πίσω του. Άλλα μας ενθουσίασαν και άλλα όχι. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στο τραγούδι που στιγμάτισε το καλοκαίρι μας –και όχι μόνο- και κατέλαβε τη θέση του πιο διαδεδομένου τραγουδιού όλων των εποχών. Το googl-αραμε, το ακούσαμε στο Youtube και σε άλλες πλατφόρμες, και έγινε το αγαπημένο μας για πάντα.

Το Havana της Camila Cabello έγινε το πιο πολυακουσμένο στο διαδίκτυο από γυναίκα καλλιτέχνη, ξεπερνώντας και σπάζοντας το ρεκόρ της Adele, και του τραγουδιού της «Hello». Το «Havana» μας ταξίδεψε σε μέρη εξωτικά και συγκέντρωσε 3.40 δισεκατομμύρια μεταδόσεις, ρίχνοντας στη δεύτερη θέση την Adele, που κατείχε το ρεκόρ μέχρι τώρα με 3.36 δισεκατομμύρια.

Επίσης σε περίπτωση που σου διέφυγε η Camila είναι υποψήφια για δύο βραβεία στα επερχόμενα Grammys 2019, στις κατηγορίες Best Pop Solo Performance για το Havana, και Best Pop Vocal Album, για το άλμπουμ της Camila. Μένει να δούμε πώς θα τα πάει. Τα βραβεία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved