Το νέο τραγούδι του Maluma θα σε κάνει να χορεύεις ξανά και ξανά

Το «Mama Tetema» με τον Rayvanny, είναι ένα track me Afro-beat/Reggaeton ήχο.

Το είδωλο της Λατινικής μουσικής, Maluma, κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single και βίντεο από την Panik Records και την Sony Music. Το «Mama Tetema» με τον Rayvanny, είναι ένα track me Afro-beat/Reggaeton ήχο στα Ισπανικά και Σουαχίλι που σε παροτρύνει να χορέψεις και να “tetema” (κουνηθείς).

Το νέο hit που θα ακούς ξανά και ξανά

Το «Mama Tetema» δημιουργήθηκε έχοντας εμπνευστεί απο το δημοφιλές track "Tetema" (2019) του Τανζανού καλλιτέχνη Rayvanny με τον Diamond Platnumz. Όταν ο Maluma άκουσε το τραγούδι το λάτρεψε τόσο που αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Rayvanny μέσω του Instagram και τα κατάφερε. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν, ο Maluma πρόσθεσε νέους στίχους στα Ισπανικά καθώς και Reggaeton ήχους, με το αποτέλεσμα να είναι το καυτό αυτό single.

https://www.instagram.com/tv/CWJ00WXAz4K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
maluma 2

Maluma: Έγινε 27 και έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στους fans και στον εαυτό του

Tο τραγούδι γράφτηκε από τους Maluma, Rayvanny και Diamond Platnumz είναι σε παραγωγή του Salmin Kasimu Maengo "S2Kizzy" και την ηχογράφηση επιμελήθηκαν οι The Rude Boyz. Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν ζωντανά στη σκηνή των βραβείων MTV EMA για τη παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του «Mama Tetema», στη Βουδαπέστη.



Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική στα πλαίσια του Papi Juancho Maluma World Tour, με την οποία έκανε 27 συναυλίες σε Αμερική και Καναδά, συμπεριλαμβανομένων των sold out συναυλιών στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στο FTX Arena του Miami, στο The Forum του Los Angeles, στο the Golden 1 Center του Sacramento και το the Centre Bell του Montreal, μεταξύ άλλων, σηματοδοτώντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στη καριέρα του superstar.

Πηγή κεντρικής: @maluma

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

La Fama: Tο νέο hit της Rosalía και του The Weeknd που θα λατρέψεις

BLACKPINK: Το «Money» της Lisa γράφει ιστορία στο βρετανικό chart singles

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved