La Fama: Tο νέο hit της Rosalía και του The Weeknd που θα λατρέψεις

Οι τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό.

Η βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια, παραγωγός και στιχουργός Rosalía κυκλοφορεί το ολόφρεσκο “LA FAMA” σε συνεργασία με τον The Weeknd. Αυτό το πολύ δυναμικό τραγούδι βρίσκει τη Rosalía και τον Weeknd να τραγουδούν στα Ισπανικά ο ένας στον άλλο για το πόσο ωραία και δελεαστική είναι η δημοσιότητα, κάνοντάς την όμως μια επικίνδυνη και εφήμερη αγάπη.

H Rosalía και ο The Weeknd ένωσαν τις δυνάμεις τους

https://www.instagram.com/p/CWG8sPqsepb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το “LA FAMA”, το οποίο κυκλοφορεί από τη Panik Records/Sony Music, είναι το 1ο επίσημο single από πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Rosalía με τίτλο, MOTOMAMI, το οποίο θα έχουμε στα χέρια μας το 2022.

Για να ολοκληρωθεί το όραμα που έχει η Rosalía στους στίχους της και την ιστορία που περιγράφει, καθώς και για τις τέχνες και τη μόδα, μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη και το εντυπωσιακό video του. Σε σκηνοθεσία του Director X, το βίντεο δείχνει την Rosalía ως μια σαγηνευτική γυναίκα, η οποία είναι η βασίλισσα ενός λαμπερού theatre club. Ο οικοδεσπότης – τον οποίο υποδύεται ο Danny Trejo – παρουσιάζει τη πιο περιζήτητη star της βραδιάς που αμέσως τραβάει τη προσοχή του The Weeknd.

main xmas

Xmas is coming! 10 τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο non stop

Η Rosalía δήλωσε «Ήθελα να γράψω, με ένα δικό μου τρόπο, μια bachata με θέμα τις φιλοδοξίες. Έχοντας ως σημείο αναφοράς στίχους του Ruben Blades ή της Patti Smith και από τραγούδια των Aventura, κατέληξα να γράψω μια ιστορία για την αγάπη και τη φήμη».

Το “LA FAMA” είναι το επίσημο 1ο single της Rosalía απ’το επερχόμενο άλμπουμ “MOTOMAMI”.

Πηγή κεντρικής: @rosalia.vt



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Rosalía: Το νέο της τραγούδι «Linda» θα σε ξετρελάνει (video)

10 χτενίσματα της Rosalía που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved