Το νέο τραγούδι του ArisYea, «Don’t Hurt Me (No More)», θα σε κάνει να μάθεις πολλά για την αγάπη

Ο ArisYea στέλνει ένα πολύ δυνατό κοινωνικό μήνυμα μέσα από το τραγούδι του.

Ο Aris Yeager, γνωστός ως ArisYea, είναι μόλις 20 χρόνων, αλλά ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης! Ο τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός με ρίζες από την Ελλάδα και βάση την Αμερική, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Κάτι μας λέει ότι το ανερχόμενο αυτό αστέρι θα κάνει πολλές επιτυχίες στην παγκόσμια δισκογραφία!

Το νέο του single με τίτλο «Don’t Hurt Me (No More)» μιλά για τον πόνο της αγάπης και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία με την έκφραση των συναισθημάτων. Το track γράφτηκε από τον ίδιο την περίοδο που ξεκίνησε η πανδημία, όταν η φυσική αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους ήταν περιορισμένη. Οι στίχοι φανερώνουν τη δύναμη του να μην μπορείς να εκφράσεις σε κάποιον αυτά που νιώθεις και να αναγκάζεσαι να τα πνίξεις μέσα σου.

Oh Na Na! Το νέο τραγούδι της Camila Cabello θα γίνει το hit του 2022



Το κοινωνικό μήνυμα του τραγουδιού

Το κομμάτι κυκλοφορεί από τη Panik Records, ενώ ο ArisYea δήλωσε για το νέο του hit: «Με την έλλειψη της φυσικής αλληλεπίδρασης, χάνουμε τη δυνατότητα της σύνδεσης μεταξύ μας και ξεχνάμε το πώς νιώθει κάποιος όταν τον πληγώνουμε».

https://www.instagram.com/p/CUvFY4npTmN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τον όρο «διαλυμένη κοινωνία», ο τραγουδιστής θέλει να μεταφέρει τη δύναμη του πώς η νέα γενιά χάνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει και αντί αυτού περνά περισσότερο χρόνο πάνω από ένα κινητό.

Ο ArisYea έχει αναφερθεί ξανά σε αυτό το φαινόμενο, μέσα από το πρώτο του EP με τίτλο «Our Generation», το οποίο μιλά για τη νέα γενιά και το πόσο έχει κατακλυστεί από τα social media.

https://www.instagram.com/reel/CVYhaL5LoDH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το εντυπωσιακό video clip του «Don’t Hurt Me (No More)» γυρίστηκε στη Μήλο και αντικατοπτρίζει απόλυτα το νόημα του τραγουδιού.

Δες κι άλλες φωτογραφίες του τραγουδιστή, στην gallery που ακολουθεί.

Cover photo: @arisyea

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved