Είδες Squid Game; Αυτή είναι η τραγουδίστρια πίσω από το creepy cover, «Fly Me to the Moon»

Η Joo Won Shin είναι το κορίτσι πίσω από το soundtrack της διάσημης σειράς!

Αν είσαι θαυμάστρια του Squid Game, τότε ξέρεις πως το τραγούδι «Fly Me to the Moon» ακούγεται διαφορετικά αυτές τις μέρες. Το διάσημο τζαζ hit υιοθετεί ένα πιο creepy vibe στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, καθώς οι παίκτες παίζουν το παιχνίδι με τίτλο Red Light, Green Light. Δεν είναι η φωνή του Frank Sinatra ωστόσο, αλλά αυτή της Joo Won Shin, μιας Κορεάτισσας τραγουδίστριας που μάγεψε αμέσως τους θεατές με την αγγελική φωνή της.



Η Shin και η αμφιβολία για την πορεία ζωής της

Η Shin, η οποία είναι 25 χρονών και ζει στη Νέα Υόρκη αυτήν την στιγμή, κατάφερε να αναδειχθεί μέσα από το Squid Game σε μια απρόσμενη χρονική στιγμή. «Είχα άγχος και είχα χάσει πολύ την εμπιστοσύνη μου στο τραγούδι. Αμφισβητούσα τη ζωή μου και αμφισβητούσα τον εαυτό μου. Τι είδους μουσική θέλω να κάνω; Θα καταφέρω να ζήσω ως μουσικός;», δήλωσε η Joo Won Shin.

HoYeon Jung: H star της σειράς «Squid Game» απέκτησε 15 εκ. followers μέσα σε τρεις εβδομάδες

Το Squid Game της άλλαξε τη ζωή

Στη συνέχεια έλαβε ένα τηλεφώνημα. Ένας από τους συνθέτες του Squid Game επικοινώνησε με τη Shin, καθώς έψαχνε μια γυναίκα που θα μπορούσε να τραγουδήσει το «Fly Me to the Moon» για τη σειρά.

Η Shin έστειλε ένα demo, και μόλις μία εβδομάδα αργότερα, συνάντησε τον μουσικό διευθυντή της σειράς, Jung Jae-il, σε ένα στούντιο για την επίσημη ηχογράφηση.

«Όλη η ηχογράφηση κράτησε περίπου μία ώρα και πέρασε τόσο γρήγορα», θυμάται. «Πραγματικά μου φαίνεται τρελό πώς μια συνεδρία ηχογράφησης μιας ώρας έκανε τόσο μεγάλη διαφορά. Ήξερα πως είχαμε κάτι καλό στα χέρια μας, αλλά δεν περίμενα ότι αυτό θα επηρέαζε τόσους πολλούς ανθρώπους».



Η πρόθεση του σκηνοθέτη με την επιλογή αυτού του τραγουδιού

«Το τραγούδι έχει πολύ ρομαντικούς, όμορφους στίχους και μελωδία, έτσι έκανε τη σκηνή ακόμη πιο σκληρή. Αυτό αντιπροσωπεύει την ολοένα και πιο καπιταλιστική κοινωνία που ζούμε σήμερα με έναν πολύ κυνικό τρόπο. Υπάρχει μια ειρωνεία στον συνδυασμό αυτού του τραγουδιού με αυτήν την σκηνή».

Τώρα που ακούσαμε την φωνή της Shin στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix, αναρωτιόμαστε... Πού θα την οδηγήσει άραγε η καριέρα της στο μέλλον;

https://www.instagram.com/p/CUdblrSrZfz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jo0_w0n

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved