Πάμε για χορό; Τα top 10 hits του 2008 που θα σε κάνουν να χορεύεις τρελά

Θα έρθεις μαζί μου να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν;

Το 2008 οι επιτυχίες τραγουδιών έρχονταν η μια μετά την άλλη και δεν ήταν παροδικές. Πολλά τραγούδια τ' ακούμε μέχρι και σήμερα και αναπολούμε εκείνες τις καλές και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το νέο trend στον χορό είναι κάτι που δεν πάει το μυαλό σου

Θα τα χορεύεις σαν τρελή

Το 2008 μπορεί να ήσουν πολύ μικρή και να μην έχεις ιδέα τι... ακούγαμε εμείς οι μεγαλύτεροι, αλλά μην ανησυχείς. Θα σε βάλω εγώ στον σωστό τον δρόμο.

Θα ακούς non stop τα κομμάτια του 2008 όταν κλείνεσαι στο δωμάτιό σου, θα τα προτείνεις στα πάρτι των φίλων σου και θα τα ακούς μαζί με τις κολλητές σου.

via GIPHY

Τώρα θα μου πεις... μα γιατί το 2008 και όχι κάποια άλλη χρονολογία. Θα καταλάβεις μόνη σου παρακάτω. Είμαι σίγουρη ότι μόλις τελειώσεις την ανάγνωση του άρθρου, η playlist σου θ’ αρχίσει να γεμίζει ξανά με παλιές επιτυχίες.

Η αγγλική pop έδινε ρέστα τότε. Όχι πως τώρα δε δίνει, αλλά τότε ήταν το κάτι άλλο. Τι λες, λοιπόν; Πάμε να χορέψουμε και να θυμηθούμε τα παλιά;

Τα top hits του 2008

1. Αχ τι χορογραφίες έκανα με αυτό το κομμάτι! Προσπαθούσα να γίνω σαν κι εκείνες τις χορεύτριες του Step Up αλλά στην πορεία κάτι πήγαινε λάθος, οπότε το ζούσα με τον δικό μου τρόπο. Έλα- μεταξύ μας- και εσύ το ίδιο θα κάνεις μόλις πατήσεις το play. Χαμός γινόταν τότε μ' αυτό το hit... Και ακόμα γίνεται.



2. Σε όλα τα παιδικά πάρτι δεν υπήρχε περίπτωση να μην παίξει αυτό το κομμάτι. Φωνάζαμε όλες στον dj αυτό που τραγουδούσε και η Rihanna... Please dont' stop the music!



3. Ένα έχω να πω.. Madonna και Justin Timberlake, αυτό τα λέει όλα. Επική συνεργασία και το αποτέλεσμα ακόμα πιο επικό.



4. Το πρώτο hit της Katy Perry ήταν το 2008 και ακόμα, εν έτει 2021, παίζει στα ηχεία μας. Αν έχεις καιρό να το ακόυσεις, πάτα το play και... ρίχ'το στον χορό!



5. Ντάξει τι να πω γι' αυτό το κομμάτι τώρα... Απλά με το που έπαιζε στο ραδιόφωνο πεταγόμουν και ξεκινούσα το κοπάνημα με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι για μικρόφωνο. Προσπαθούσα να μιμηθώ, βλέπεις, τη Nelly Furtado... Ένα απο τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ως σήμερα.



6. Άλλο ένα soundrack του Step Up! Press the button και μόλις βρήκες το επόμενο κομμάτι που θ' άκους ξανά και ξανά.



7.Σίγουρα πριν μερικούς μήνες το άκουγες ως νέο trend στο Tik Tok και αναρωτιόσουν... μα ποιο να είναι αυτό το κομμάτι; Άκουσέ το παρακάτω για να το θυμηθείς.



8.Με είχε ξεσηκώσει τόσο πολύ η Katy Perry σε αυτό το τραγούδι που μαζί με εκείνη κυνηγούσα και εγώ... τον γαμπρό που δεν είχα. Κομματάρα και από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της έως και σήμερα.



9. Θα μπορούσε να λείπει απο τη list μου η hot Britney Spears; Με το νάζι και το ταλέντο της μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το κομμάτι και να το έχουμε και σήμερα στις προτιμήσεις μας. Άκουσέ το!



10. Τελευταίο και καλύτερο, το απόλυτο χορευτικό hit που μας έκανε να λατρέψουμε τον Justin Timberlake και που αξίζει να ξανακόυσεις. Ζήσε το!



Νομίζω σου έφτιαξα το κέφι και σου θύμησα ωραίες στιγμές. Τι περιμένεις, λοιπόν; Σήκω και ζήσ' το όπως έκανα εγώ τότε!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved