Paradise: Tο νέο hit του Alan Walker θα το ακούς ξανά και ξανά

Θα το λατρέψεις!

Νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Alan Walker και δεν είναι άλλο από το νέο του single ''PARADISE'' σε συνεργασία με τους Boy in space και K-391.

Ο πολυβραβευμένος Νορβηγός καλλιτέχνης και παραγωγός, Alan Walker, κυκλoφόρησε το νέο του single "Paradise" μέσω της Panik Records/Sony Music. Στο τραγούδι αυτό ο Alan συνεργάζεται με τον επί χρόνια συνεργάτη του K-391 και τον ανερχόμενο Σουηδό Pop/RnB τραγουδιστή, Boy In Space.

Η μια επιτυχία μετά την άλλη

Το track αυτό σηματοδοτεί ένα νέο μουσικό κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία του Alan Walker, μετά την κυκλοφορία του "Walker Racing League", το οποίο είχε επιρροές από την club σκηνή και κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Blackpink: Τα πιο WOW τραγούδια τους που θα σε κάνουν να... κολλήσεις

Ο Allan Walker, είναι παραγωγός μουσικής και DJ. Ανακηρύχθηκε από το DJ Mag ως ο 17ος καλύτερος DJ του 2017, στην ετήσια λίστα του DJ Mag ''DJ Mag's Top 100 DJs''.

via GIPHY

Στην αρχή δεν τον ενδιέφερε η μουσική

Ο Alan είχε από μικρή ηλικία ενδιαφέρον για τους υπολογιστές, που αργότερα εξελίχτηκε σε ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό και για τον γραφικό σχεδιασμό.

Στην αρχή δεν είχε μουσικό υπόβαθρο. Ωστόσο, όταν άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον για τη μουσική έμαθε μόνος του να ασχολείται με την παραγωγή της, παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube με κύρια βάση την παραγωγή μουσικής.



Αν είσαι λάτρης της χαλαρής μουσικής, σου προτείνω ν ’ακούσεις το τραγούδι του και- γιατί όχι;- να το συνδυάσεις με το διάβασμά σου!

Άκουσε το, όμως, και όταν χαλαρώνεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου. Θα το απολαύσεις με την ψυχή σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved