Blackpink: Τα πιο WOW τραγούδια τους που θα σε κάνουν να... κολλήσεις

Εγώ ήδη έχω φάει τρελό κόλλημα με τα hits τους!

Οι Blackpink είναι ένα γυναικείο τετραμελές συγκρότημα που έχει καταφέρει όχι μόνο να μας μαγέψει με το υπέροχο ταλέντο του, αλλά και που ασκεί τεράστια επιρροή πάνω μας.

Εγώ, ας πούμε, με το που ξυπνήσω θα βάλω να ακούσω ένα κομμάτι τους, γιατί ξέρω ότι θα μου φτιάξει τη διάθεση. Και θέλω η μέρα μου... να ξεκινήσει όμορφα!

Σου αρέσουν οι Blackpink; Δες τα σύνολα που φοράει η καθεμία on repeat

Γρήγορη εμπορική επιτυχία

Το συγκρότημα αποτελείται από τις Lisa (main dancer, lead raper), Jisoo (main visualist, lead vocalist), Jennie (main raper, lead vocalist) και Rosé (main vocalist, lead dancer).

Με την πρώιμη εμπορική επιτυχία που έχουν καταφέρει σαν group, βραβεύτηκαν ως Νέοι Καλλιτέχνες της Χρονιάς στα 31α Golden Disc Awards και στα 26ο Seoul Music Awards 2021.

Τα πέντε αγαπημένα μου τραγούδια των Blackpink

via GIPHY

Ξυπνάς για να πας στο σχολείο και το πρώτο πράγμα που κάνεις συνήθως είναι να πλυθείς ή να φας πρωινό. Την ώρα που ξεκινάς, λοιπόν, την πρωινή σου ρουτίνα βάλε κι αυτό το κομμάτι στο κινητό σου να παίζει.



Την ώρα που πηγαίνεις σχολείο πολύ πιθανό να βάζεις τ ακουστικά σου και ν ακούς μουσική (βέβαια προσέχουμε μ' αυτό μην αφήνεσαι στον ρυθμό και δεν ακούς τ 'αμάξια), και εκεί μια καλή επιλογή για το περπάτημα σου είναι αυτή



Το μεσημέρι γυρνάς εξουθενωμένη από το σχολείο σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να χαλαρώσεις στον καναπέ ή στο κρεβάτι φορώντας... τα ακουστικά σου. Μια απ’ τις επιλογές σου θα μπορούσε να είναι κι αυτή.



Έχεις όρεξη για χορό και ψάχνεις απεγνωσμένα κομμάτια που θα σε βάλουν σε ακόμα μεγαλύτερο dance feeling; Πάτα το play ASAP.



Εγώ το βράδυ, πάντως, δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν ακούσω αυτό το τραγούδι των Blackpink. Αυτή η συνεργασία πιστεύω ήταν φοβερή.



Μη φύγεις! Πάμε μαζί στην gallery!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved