Τα τραγούδια της ταινίας «Cinderella» θα σε βάλουν για τα καλά σε dance mood (video)

Εσύ ακόμη να πατήσεις το play για να μπεις στον ρυθμό;

Στροφή στην καριέρα της κάνει φέτος η δημοφιλής τραγουδίστρια Camila Cabello. Η νεαρή σταρ αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που της έγινε να υποδυθεί τη Cinderella (Σταχτοπούτα) στη νέα ταινία που κυκλοφόρησε από το Amazon Prime Video και αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους.

Η τραγουδίστρια έχει αποσπάσει για την ώρα πολύ θετικά σχόλια για την ερμηνεία της ενώ τα τραγούδια της ταινίας έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Ουσιαστικά πρόκειται για μία διασκευή του κλασικού παραμυθιού, στο οποίο η πρωταγωνίστρια είναι μία φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, τα όνειρα της οποίας είναι μεγαλύτερα απ’ όσο επιτρέπει ο κόσμος.

Το remake του παραμυθιού που θα σε συναρπάσει

https://www.instagram.com/p/CTQfBhBllJA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μιούζικαλ είναι η πρώτη εμφάνιση της 24χρονης στη μεγάλη οθόνη και όλοι οι fans της ανυπομονούν για το αποτέλεσμα. Τον Prince Charming θα υποδυθεί ο Nicholas Galitzine, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Idina Menzel, Minnie Driver και Pierce Brosnan.



Cinderella: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία της Camila Cabello

Η πολυαναμενόμενη ταινία κυκλοφόρησε στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες αυτό τον Σεπτέμβριο. Το μιούζικαλ περιλαμβάνει εξώφυλλα ποπ τραγουδιών από σύγχρονους παγκόσμιους καλλιτέχνες και αυθεντικά τραγούδια των Camila και Idina.

Τα τραγούδια της ταινίας

https://www.instagram.com/p/CTFynouBt4U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ιδέα να μετατραπεί η ταινία στο απόλυτο μιούζικαλ της χρονιάς προήλθε στην πραγματικότητα από τον παραγωγό James Corden και τον σκηνοθέτη Kay Cannon. Το soundtrack περιλαμβάνει επίσης ένα πρωτότυπο τραγούδι από την Camila Cabello με τίτλο «Million to One», το οποίο αποτελεί το κύριο κομμάτι της ταινίας.



Πηγή κεντρικής: @cinderellamovieofficial



Εσύ θα δεις την ταινία; Αν πάλι την είδες ήδη, στείλε μας τις εντυπώσεις σου στην σελίδα μας στο Facebook.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved