Rosalía: Το νέο της τραγούδι «Linda» θα σε ξετρελάνει (video)

Η 27χρονη pop star συνεργάστηκε με την Tokischa δημιουργώντας το νέο hit που θα ακούς ξανά και ξανά.

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Καθημερινά φοράμε τα ακουστικά μας και βάζουμε στο τέρμα τα αγαπημένα μας hits. Δεν είναι λίγα τα νέα τραγούδια που μας ανεβάζουν τη διάθεση και μας κρατούν συντροφιά στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο ή στον δρόμο για το σπίτι.

Η ROSALÍA ήρθε για να μείνει

https://www.instagram.com/p/CSfWZhjFur8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχοντας κερδίσει ήδη βραβείο GRAMMY και οχτώ λάτιν βραβεία GRAMMY, η Rosalía έχει περάσει στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας pop σκηνής χάρη στις καινοτόμες συνθέσεις και το μοναδικό της στυλ.

Κατά τη διάρκεια του 2020, η Rosalía ξεκίνησε πυρετωδώς να γράφει και να ηχογραφεί το επόμενο άλμπουμ της, ενώ υπέγραψε συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες, όπως η Nike και με τη MAC για τη «Viva Glam» καμπάνια της.

Επίσης, κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να σαρώσει στα λάτιν βραβεία GRAMMY®, ενώ συνεργάστηκε με καλλιτέχνες, όπως οι Travis Scott, Bad Bunny, The Weeknd και Billie Eilish σε τεράστιες επιτυχίες που που παίζουν χωρίς σταματημό.

Πάτα το play τώρα! Selena Gomez, Chelsea Collins και Ed Sheeran με ολοκαίνουρια hits

Η συνεργασία της χρονιάς

https://www.instagram.com/p/CS8GFAnMHHn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα, η ROSALÍA δημοσίευσε στους λογαριασμούς στα social media το εξής: «Οι γυναίκες της Δομικανικής Δημοκρατίας έχουν το πιο παιχνιδιάρικο λέγειν, στ’αλήθεια» και η Δομικανική καλλιτέχνης TOKISCHA ενώνει της δυνάμεις της με τη ROSALÍA στην πρώτη απόπειρα σε αυτό το είδος μουσικής.

Όπως η ίδια η ROSALÍA το έθεσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στη Δομικανική Δημοκρατία: «Η Tokischa είναι μια γυναίκα χωρίς ταμπού, μια γυναίκα που λέει ό,τι σκέφτεται και δε φοβάται αν νιώσουν οι άλλοι άβολα. Η Tokischa είναι μια γυναίκα, η οποία θα δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση όχι μόνο με βάση το μήνυμα που περνάει αλλά και με αυτό που αντιπροσωπεύει».

https://www.instagram.com/p/CTGGbKoFuKr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To τραγούδι που θα ακούμε ξανά και ξανά

Το τραγούδι «Linda» είναι γραμμένο από τους TOKISCHA, ROSALÍA, Leo RD και Raimy, σε παραγωγή των Leo RD και ROSALÍA.

Το βίντεο για το «Linda» έχει γυριστεί στη Δομικανική Δημοκρατία και σκηνοθέτης του είναι ο Raimy. Το single και το βίντεο είναι διαθέσιμα τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Panik Records/Sony music.

Βάλε ακουστικά τώρα! 10 τραγούδια του 2021 που έσπασαν κάθε ρεκόρ προβολών στο YouTube (video)



Εσένα πώς σου φάνηκε;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved