Πάτα το play τώρα! Selena Gomez, Chelsea Collins και Ed Sheeran με ολοκαίνουρια hits

Περισσότερα hits για να προσθέσεις στη λίστα σου τώρα!

Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά οι πολυαναμενόμενες μουσικές κυκλοφορίες και τα hits αυτήν την εβδομάδα πέφτουν σαν βροχή.

Για να πάμε να τα δούμε…

Μπορεί να έπρεπε να κάνει μήνυση στη δισκογραφική της εταιρεία 1501 Certified Entertainment για να κυκλοφορήσει νέο hit, αλλά το remix του τραγουδιού με τίτλο «Butter» των BTS με τη Megan Thee Stallion είναι εδώ επιτέλους!

Επίσης, ο Ed Sheeran και η κιθάρα του μας θύμισαν με νοσταλγία το πόσο όμορφη είναι η πρώτης σχέση, ενώ το τραγούδι της Selena Gomez μάς οδήγησε σε ένα συναισθηματικό roller coaster εξερευνώντας τα highs and lows του έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CTFndgDjDdb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα καλύτερα νέα hits της εβδομάδας που πέρασε.

10 Ελληνικά τραγούδια του 2021 που έκαναν χαμό και ακούμε στο repeat

Selena Gomez & Camilo – 999

Η Selena Gomez και ο Κολομβιανός τραγουδιστής Camilo συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν μια Ισπανική μπαλάντα που μιλάει για την πραγματική αγάπη. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη, που συνεργάστηκα μαζί του», είπε η Gomez. «Από την αρχή, το 999 γράφτηκε με βάση το χρώμα της φωνής της και δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε το όνειρο αυτής της συνεργασίας», πρόσθεσε ο Camilo.



BTS ft. Megan Thee Stallion - Butter (Remix)

Οι BTS κυκλοφόρησαν το iconic remix του «Butter» με τη Megan Thee Stallion, και έλιωσαν τις καρδιές μας. Είμαστε σίγουρες πως αυτό το remix θα κυριαρχήσει στις υπηρεσίες streaming καθώς και οι BTS και η Megan Thee Stallion αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα ονόματα στη μουσική βιομηχανία σήμερα.



Nija - Ease My Mind (Come Over)

«Αυτό το τραγούδι είναι για αυτές τις στιγμές που είχες μια κουραστική μέρα, άγχος από τη δουλειά, και απλά θέλεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να ξεκουραστείς με αυτό το ξεχωριστό άτομο στο τέλος της ημέρας», είπε η Nija σε δήλωσή της. Η τραγουδίστρια ήταν υποψήφια για 11 βραβεία Grammy για τη μουσική της.



Ed Sheeran - First Time

Βρισκόμαστε μόνο λίγες εβδομάδες μακριά από την κυκλοφορία του πέμπτου άλμπουμ του Ed Sheeran, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ο Ed, λοιπόν, τραγούδησε δύο τραγούδια από το νέο του άλμπουμ κατά τη διάρκεια ενός live performance στο Coventry την Τετάρτη 25/8. Το «First Time» μιλά για την ομορφιά που έχει η πρώτη σχέση στη ζωή του κάθε ανθρώπου.



Su Lee - Coward

Το πολυαναμενόμενο EP της Su Lee, Box Room Dreams, είναι επιτέλους εδώ. Το άλμπουμ 7 τραγουδιών, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το «pandemic diary» της Κορεάτισσας τραγουδίστριας, είναι πολύ θεραπευτικό.



Hastings - Heart's Not In It

Αυτό είναι το debut single του τραγουδιστή Hastings. Το funky κομμάτι μιλάει για τον πειρασμό τού να γυρίσεις πίσω στον πρώην σου, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι δεν νοιάζεται για εσένα.



Reggie Becton ft. Ryahn - So High

Αυτό το τραγούδι μας θυμίζει πόσο υπέροχο είναι να είσαι ερωτευμένος με τον κατάλληλο άνθρωπο.



Tamera - Strong For Me

Για τη «συναισθηματική μη διαθεσιμότητα» μιλάει η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα Tamera σε αυτό το τραγούδι.



Chelsea Collins - Wake Up At Our Funeral

Η Chelsea Collins αφηγείται εδώ τα highs and lows μιας τοξικής σχέσης. Πρόκειται για «μια αγάπη τόσο τοξική, συναρπαστική και παθιασμένη που νιώθεις ότι θα μπορούσες να πεθάνεις», εξήγησε η Chelsea. «Εθίζεσαι τόσο πολύ στα highs and lows που ξέρεις ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα, αλλά αρνείσαι να τα παρατήσεις», πρόσθεσε.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @chelseacollinss

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved