Yass girls! Disney+ και Billie Eilish συνεργάζονται στο πιο ανατρεπτικό concert film της χρονιάς

Θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου!

Το δεύτερο άλμπουμ της Billie Eilish, με τίτλο Happier Than Ever, πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, και η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τώρα και άλλα ευχάριστα νέα: ένα concert film που θα συνοδέψει το άλμπουμ της.

Billie Eilish: Η ανακοίνωση που έφερε χαμόγελα σε όλους τους fans

Το post με την επίσημη ανακοίνωση

Σε μια πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η Billie ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι θα μπορούν σύντομα να την απολαύσουν στο ντοκιμαντέρ Happier Than Ever: A Love Letter To Los Angeles, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η κινηματογραφική συναυλιακή εμπειρία, με σκηνοθέτη τον Robert Rodriguez και τον βραβευμένο με Όσκαρ, Patrick Osborne, γυρίστηκε στο Hollywood Bowl σε συνεργασία με την περιβόητη Φιλαρμονική και την Παιδική Χορωδία του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, η ταινία θα εμπλουτιστεί και με animated στοιχεία μου θα μεταφέρουν τους θεατές στο Λος Άντζελες, τη γενέτειρα της Billie, μέσα από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του.

https://www.instagram.com/p/CRocymrCkpJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτό ήταν το πιο απίστευτο γύρισμα και ανυπομονώ να δείτε αυτήν την ταινία», έγραψε η Billie στη λεζάντα της δημοσίευσης. «Το Λος Άντζελες είναι ο λόγος που είμαι αυτή που είμαι», λέει η Billie στο βίντεο.



Η πρόσφατη δήλωση

Σε δήλωσή της, η Billie είπε πως η συνεργασία της με την Disney ήταν τεράστια τιμή, προσθέτοντας: «Το να μπορώ να παρουσιάσω το άλμπουμ μου με αυτόν τον τρόπο και να το αφιερώνω στην πόλη που αγαπώ και μεγάλωσα είναι τόσο συναρπαστικό για μένα. Ελπίζω να το λατρέψετε».

Main photo creds: @billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved