Πάμε παραλία! 5+1 τραγούδια που θα ακούς non stop

Τα hits που θα ακούς στο repeat όσο απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η μουσική είναι μια γλώσσα έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων μας που έχει μεγάλη επίδραση στους ανθρώπους. Δεν είναι τυχαίο πως καθεμία από εμάς έχει διαφορετικές μουσικές προτιμήσεις για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα άλλο τραγούδι θα ακούσουμε όταν είμαστε χαρούμενες ή θέλουμε να χορέψουμε και άλλο όταν είμαστε στεναχωρημένες.

Snik, Toquel, MG & Gameboy: Το «Wet» είναι το hit του καλοκαιριού και είναι ήδη 1ο στα trends

Είναι εντυπωσιακό πως το άκουσμα μιας αγαπημένης μας μελωδίας ενεργοποιεί το μέρος του εγκεφάλου μας που είναι υπεύθυνο για την απελευθέρωση της ντοπαμίνης, μιας ορμόνης που συνδέεται με το συναίσθημα της χαράς. Ναι, καλά διάβασες!

Τα διαφορετικά μας μουσικά γούστα επίσης συνδέονται με τις εμπειρίες, την ηλικία, τον χαρακτήρα αλλά και τον τόπο διαμονής. Το μόνο σίγουρο είναι πως ανεξάρτητα από το είδος που σου αρέσει να ακους (pop, rock, rap, house κ.ά) προσαρμόζεσαι αμέσως στον ρυθμό του αγαπημένου σου hit και «ανεβαίνεις» ψυχολογικά.

Στις διακοπές περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας στην παραλία όπου χαλαρώνουμε κάτω από τον καυτό ήλιο. Η μουσική δεν γίνεται να λείπει γι' αυτό επένδυσε σε ένα ζευγάρι ακουστικά που θα έχεις πάντοτε μαζί με το κινητό σου. Όσον αφορά τα hits, μην ανυσηχείς γιατί έχω βρει ήδη για εσένα 6 από τα πιο hot τραγούδια της σεζόν.

Τα απόλυτα καλοκαιρινά hits για την παραλία (και όχι μόνο!)

1) Josephine - Mata Hari (Greek Version)



2) Ελένη Φουρέιρα+ Mad Clip- Μπορεί



3) Shouse - Love Tonight (Vintage Culture & Kiko Franco Remix)



4) Νίκος Βέρτης- Σ'αγαπάω



5) Ελένη Φουρέιρα- Αεράκι



6) BTS- Butter



Μπορεί: Ελένη Φουρέιρα και Madclip κυκλοφόρησαν το hit του καλοκαιριού

Πηγή κεντρικής: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved