Snik, Toquel, MG & Gameboy: Το «Wet» είναι το hit του καλοκαιριού και είναι ήδη 1ο στα trends

Μια ανάσα από το ένα εκατομμύριο views βρίσκεται το νέο τραγούδι του Snik.

Μπορεί ο χειμώνας που περάσαμε να ήταν δύσκολος για αρκετούς καλλιτέχνες στην ελληνική μουσική βιομηχανία, όμως τους τελευταίους μήνες τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως. Τα νέα τραγούδια διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ αρκετά από αυτά γίνονται αμέσως trend στα social media.

SNIK WET Video Clip 2

Το νέο τραγούδι του Snik

Το ολοκαίνουργιο single του SNIK με τίτλο «Wet», είναι η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα συνεργάζεται με τους TOQUEL, MG και GAMEBOY δημιουργώντας το viral trend των ημερών, που έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή στο Spotify αλλά και στο YouTube, σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα. Τις τελευταίες εβδομάδες οι καλλιτέχνες είχαν κατακλύσει τα social media τους ανεβάζοντας ηχητικά teasers και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του κλιπ, και το αποτέλεσμα φαίνεται πως δεν απογοήτευσε το κοινό το οποίο το ανέδειξε ως το Νο1 τραγούδι των ημερών.

Snik: Είναι και πάλι το Νο1 των trends με το νέο του solo single

Ακόμα ένα No1 hit για τον Snik

Παράλληλα, ο SNIK βρίσκεται και στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece editorial λίστας στο Spotify με αφορμή την κυκλοφορία του, για 2η φορά μέσα στο 2021. Το εντυπωσιακό καλοκαιρινό music video του «WET» επιμελήθηκε ο Bodega Visuals, ενώ το τραγούδι υπογράφουν οι SNIK, BretBeats, Peris Keyz στη μουσική και οι SNIK, TOQUEL, MG, GAMEBOY στους στίχους.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved