Το απόλυτο summer hit είναι το «Me Pasé» και θα το ακούς στο repeat

Γιατί ποιος να αντισταθεί στον Enrique Iglesias;

Ο μεγαλύτερος Latin superstar όλων των εποχών σύμφωνα με το Billboard, ο βασιλιάς της Latin Pop μουσικής σκηνής και παγκόσμιος superstar, Enrique Iglesias, ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και πάλι με το νέο του τραγούδι.

Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει με νέο single, κάτι που οι fans του περίμεναν καιρό τώρα και σε ξεσηκώνει με τον ρυθμό του. Το νέο του single «Me Pasé», το οποίο είναι σε συνεργασία με τον reggaeton star, Farruko, κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music και θα γίνει το αγαπημένο σου summer hit.

Το «Me Pasé» θα το ακούς ξανά και ξανά και ξανά

Το απόλυτο summer hit «Me Pasé», καταγράφει την απαράμιλλη μαγεία που έχει κάνει τον Iglesias παγκόσμιο icon για πάνω από δύο δεκαετίες. Έχοντας electronic, εντυπωσιακούς latin ρυθμούς και dance vibes, το single έχει έναν ακαταμάχητο ρυθμό, τέλειο για να γίνει summer anthem σε όλο τον κόσμο.

Πατώντας αυτό το link θα δεις και την τρομερή διάκριση που έλαβε ο Enrique τον Οκτώβριο του 2020.

Το νέο του τραγούδι αποτελεί μέρος του νέου άλμπουμ, του καλλιτέχνη με τα 47 Billboard Latin Music βραβεία και νικητή πολλών βραβείων Grammy, που θα βγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα ενταχθεί στον καταπληκτικό και πρωτοποριακό κατάλογο των παγκόσμιων επιτυχιών.

Ο επιτυχημένος Enrique δεν μας απογοητεύει ποτέ

Η εντυπωσιακή λίστα του Enrique με τα 154 #1 singles στο Billboard, περιλαμβάνει 27 Νο.1 hits στο Billboard Hot Latin Songs chart, καθιστώντας τον τραγουδιστή με τα περισσότερα Νο 1 στην ιστορία του chart. Επίσης έχει 39 singles στο Top10, στο ίδιο chart (πάλι τα περισσότερα από κάθε καλλιτέχνη στην ιστορία), 31 Νο. 1 στο Billboard Latin Airplay Chart και 14 Νο 1 στο Billboard Dance Club Chart.

Το επίσημο videoclip του τραγουδιού, σκηνοθετήθηκε από τον Alejandro Perez, με τον οποίο ο Enrique έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Μέσα από αυτή τη συνεργασία έχουμε δει πολλά video clips όπως τα: Bailando, Subeme La Radio, Duele el Corazon (κοινό στοιχείο, πως όλα έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές).

Το video clip του «Me Pasé» γυρίστηκε στις εκπληκτικές, παραδεισένιες παραλίες στη Samaná.



Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Enrique Iglesias θα ξεκινήσει από το Las Vegas την Αμερικάνικη περιοδεία του, στην οποία θα είναι και ο Ricky Martin. Οι fans μπορούν να περιμένουν ιστορικά shows από αυτούς του 2 θρύλους της latin. Αυτή θα είναι η πρώτη Αμερικάνικη περιοδεία του Enrique από το 2017. Τα περισσότερα live shows είναι ήδη sold out και ήδη αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved