Η Joanne είναι το hot όνομα που θα ακούς φέτος το καλοκαίρι

Η νικήτρια του Voice κυκλοφόρησε το νέο της single και θα το ακούς στο repeat.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες. Η μουσική είναι αυτό το κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και κάτι μας λέει πως βρήκαμε την ερμηνεύτρια που θα ακούς όλο το καλοκαίρι.

Πριν από μερικές ημέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκαν τα MAD Awards έπειτα από έναν χρόνο απουσίας. Μεταξύ των acts που παρουσιάστηκαν στη μουσική βραδιά, είδαμε και τη Joanne.

https://www.instagram.com/p/CP_ISupFWQz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τη σκηνή του Voice στη σκηνή των Mad Awards

Το απόγευμα της Παρασκευής (25/6/21) είδαμε τα Mad Vma’s να παίρνουν σάρκα και οστά έναν χρόνο μετά την έλευση της πανδημίας.. Η μουσική γιορτή επέστρεψε και μαζί της έφερε και acts που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα δούμε, και που σίγουρα θα μας κάνουν να χορέψουμε πολύ το καλοκαίρι.

Ένα από τα κορίτσια που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν και η Joanne. Η 19χρονη νικήτρια του The Voice έκανε την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής μετά τη νίκη της στο μουσικό reality και πραγματικά εντυπωσίασε.

Η συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου

Όταν είσαι ανερχόμενος/η τραγουδιστής/τρια το όνειρό σου και η επιθυμία σου είναι να συνεργαστείς με κάποιον γνωστό και διάσημο καλλιτέχνη. Αυτό το όνειρο ίσως είχε και η Joanne, και το έκανε πραγματικότητα στα Mad Awards.

Η Joanne συνάντησε δισκογραφικά για πρώτη φορά την coach της Έλενα Παπαρίζου και μαζί έβαλαν φωτιά στη σκηνή των Mad Awards.

Άκου εδώ το τραγούδι της όπως το είπαν στα Mad μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.

Η κυκλοφορία του single της

Η 19χρονη Joanne, η μεγάλη νικήτρια του The Voice of Greece, κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες το πρώτο της single «Twist In My Sobriety» – ένα dance remake του εμβληματικού hit της Tanita Tikaram από το μακρινό κατά τα 33 χρόνια 1988.

Παράλληλα τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των MAD VMA παρουσιάζοντας το single της μέσα από μια εντυπωσιακή & sexy εμφάνιση, σε ένα special ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου, το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Το τραγούδι της πάντως είναι πάρα πολύ ωραίο και κάτι μας λέει πως θα γίνει το hit που θα ακούς ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved