Φουρέιρα-Madclip: Ξέρεις πόσα εκατομμύρια views έχει το «Μπορεί»; Θα το μάθεις τώρα

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε τόσο μικρό διάστημα.

Ούτε δύο εβδομάδες δεν έχουν περάσει από την ημέρα που η Ελένη Φουρέιρα και ο Madclip κυκλοφόρησαν το απόλυτο hit του καλοκαιριού, και το ρεκόρ που έχει κάνει στο YouTube μέσα σε αυτές τις μέρες είναι απλά τρομερό.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο rapper είχαν δώσει πολύ καιρό πριν το στίγμα για τη συνεργασία τους και όλοι περίμεναν τη στιγμή που το τραγούδι τους θα κυκλοφορούσε κι επίσημα.

Πατώντας εδώ θα δεις πως ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του τραγουδιού τους πριν από δύο εβδομάδες.

Αυτό έγινε στις 20 Μαΐου και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Το τραγούδι «Μπορεί» της Ελένης Φουρέιρα και του Madclip μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια views στο YouTube, και η αλήθεια είναι πως κι εμείς μείναμε με το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CPA43StgsqH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ το τραγούδι τους...

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα στόρι στο Instagram account της και μοιράστηκε τα υπέροχα αυτά νέα, τα οποία καθώς φαίνεται ούτε και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει.



Το «Μπορεί» είναι ένα τραγούδι με δυναμικό αλλά sultry ρυθμό και ένα video clip που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κοινού. Άλλωστε εδώ και πολύ καιρό, τόσο η Ελένη όσο και ο Madclip έχουν αποδείξει ότι είναι καλλιτέχνες που εύκολα μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε stage και με παρουσίες που συζητιούνται όπου και να παρουσιαστούν.



Και αν πέρυσι ο MadClip έκανε χαμό με τη Josephine και τη «Φήμη» του, φέτος το σίγουρο είναι πως το YouTube θα παίζει ασταμάτητα το «Μπορεί».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved