«Κάνω ό,τι μπορώ»: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο hit των Stavento μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις φωνές τους και μας χάρισαν ένα υπέροχο τραγούδι.

Γράφει η Χριστίνα Θεοφανίδου

Η νέα συνεργασία του Μιχάλη Stavento και του Στέλιου Ρόκκου είναι γεγονός. Ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο, «Κάνω ό,τι μπορώ». Ομολογουμένως ήταν για όλους μας μια συνεργασία έκπληξη αλλά από την πρώτη φορά που το ακούσαμε το λατρέψαμε και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσεις και εσύ.

Από το πρώτο κιόλας άκουσμα το μόνο σίγουρο είναι ότι σε ξεσηκώνει με την μουσική, την δημιουργική του ορμή και τον δυναμισμό. Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτό το νέο, εκπληκτικό, μουσικό αποτέλεσμα είναι, στη μουσική ο Στέλιος Ρόκκος ενώ στους στίχους οι Θάνος Παπανικολάου και Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουινέλης.

Το τραγούδι αυτό έρχεται μετά από την προηγούμενη επιτυχία του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο «Δεν φοβήθηκα», μια εξομολόγηση αγάπης που είχε γράψει ο ίδιος μέσα στην περίοδο της καραντίνας και απευθείας όλοι το αγάπησαν.

Όπως φαίνεται το «Κάνω ότι μπορώ» είναι η νέα επιτυχία του καλοκαιριού που θα το ακούμε παντού, από τα beach bars το πρωί μέχρι και τα clubs το βραδυ ( που λογικά σε λίγο καιρό θα επιτρέπεται επιτέλους και η μουσική).

Να ευχηθούμε στον αγαπημένο μας Μιχάλη και στον Στέλιο Ρόκκο καλοτάξιδο το νέο τους τραγούδι, εμείς το έχουμε ήδη αγαπήσει.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved