Taylor Swift: Είναι η πρώτη γυναίκα που κρατά αυτό το βραβείο στα χέρια της

Είναι τεράστια τιμή για εκείνη και τους θαυμαστές της.

Μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από έξι χρόνια, η Taylor Swift βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Το 2015 η όμορφη καλλιτέχνιδα κέρδισε το βραβείο της «Διεθνούς Γυναίκας Σόλο Καλλιτέχνιδας» στα BRIT Awards και για ακόμη μια φορά βρίσκεται προτεινόμενη για τον ίδιο τιμητικό τίτλο.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτή η χαρμόσυνη είδηση, αφού η διοργάνωση αποφάσισε να την κάνει την πρώτη γυναίκα, μετά από τους Elton John, David Bowie και Robbie Wiliams, που θα κρατήσει στα χέρια της ένα από τα πιο σπουδαία βραβεία.

Η μουσική της πορεία στο χώρο είναι άκρως επιτυχημένη, με κατακτήσεις πρώτων θέσεων στα chats και πλέον ήρθε η στιγμή που θα ανταμειφθεί για όσα έχει προσφέρει στο κοινό της. Μη ξεχνάς πως είναι μια από τις καλλιτέχνιδες της σύγχρονης εποχής που επτά από τα albums της έχουν βρεθεί και παραμείνει στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως λοιπόν έχει ήδη γίνει γνωστό, η Taylor Swift θα είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που θα τιμηθεί με το βραβείο «Global Icon» των BRIT Awards.







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved