Pink: Ο τιμητικός τίτλος που θα της απονεμηθεί για πρώτη φορά (+vid)

Αυτό κι αν είναι ευχάριστο νέο!

Δεν μας κάνει εντύπωση που η Pink επιλέχθηκε να βραβευτεί με έναν από τους πιο τιμητικούς τίτλους, άλλωστε έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως η μουσική της έχει επηρεάσει τεράστιο κοινό. Τα κομμάτια της έχουν λατρευτεί από εκατομμύρια θαυμαστές αλλά έχουν καταταχθεί επίσης και σε υψηλές θέσεις των charts.

Τα τρία τελευταία στούντιο άλμπουμ της, «The Truth About Love», «Beautiful Trauma» και «Hurts 2B Human», μπήκαν στην πρώτη θέση του Billboard 200. Έχει σημειώσει πρωτιές με τα single της στη λίστα του Billboard Hot 100 με τα τραγούδια «Lady Marmalade» , «So What, Raise Your Glass» και «Just Give Me a Reason» επομένως καταλαβαίνεις πως είναι μια από τις σπουδαιότερες νέες καλλιτέχνιδες της γενιάς της.

Έχει φτάσει επίσης στο Νο1 των Hot Country Songs και Country Airplay charts, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard με το «Setting the World on Fire», μια συνεργασία του 2016 με τον Kenny Chesney.

Εκείνο βέβαια που πρέπει να τονίσουμε είναι πως μια από τις περιοδείες της και συγκεκριμένα η παγκόσμια περιοδεία «Beautiful Trauma» σημείωσε τα υψηλότερα κέρδη από μια γυναίκα καλλιτέχνιδα έως το 2010 και η δεύτερη περιοδεία με τα υψηλότερα κέρδη στην ιστορία του Boxscore.

Δες το opening της περιοδείας στο παρακάτω video:



Έχει λάβει πολλές ακόμη σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Michael Jackson Video Vanguard Award στα MTV Video Music Awards το 2017 και ήταν η γυναίκα της Χρονιάς του Billboard το 2013.

Τώρα, στα Billboard Music Awards η Pink θα τιμηθεί με το βραβείο «Iconic Award». Αυτό το βραβείο την καθιστά μια από τις νεότερες καλλιτέχνιδες που παίρνει αυτόν τον τίτλο και ναι, όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει και μια δυναμική εμφάνιση στα βραβεία την Κυριακή 23 Μαΐου στη συχνότητα του NBC.

https://www.instagram.com/p/COdIgR6pMH6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προηγούμενοι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν ήταν οι Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Celine Dion, Cher, Janet Jackson, Mariah Carey και Garth Brooks.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved