Ο σωσίας του Justin Bieber μόλις έκανε τη μεγαλύτερη συνεργασία της καριέρας του(vid)

Ο The Kid LAROI έκανε την καλύτερη συνεργασία που θα μπορούσε να κάνει.

Σου έχουμε μιλήσει ήδη για τον ταλαντούχο The Kid LAROI, το 17χρονο αγόρι που κάνει θραύση στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής μόλις έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ναι, η νέα συνεργασία του θα συζητηθεί ιδιαίτερα!

Ο… σωσίας του Justin Bieber έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του και όπως ήδη θα έχεις δει στα social media έχει βρεθεί με διάσημους καλλιτέχνες μεταξύ αυτών και ο Justin. Ένα από τα κομμάτια του-που έφτασαν αμέσως τις πρώτες θέσεις των charts- ήταν το «F*CK LOVE» και ναι, ήταν ένα τραγούδι που σε κλάσματα δευτερολέπτων λατρεύτηκε από κάθε χρήστη του Tik- Tok.

Αυτή τη φορά έρχεται με το «WITHOUT YOU» και πρόκειται για το επόμενο hit του. Είναι το τραγούδι εκείνο που θα σηματοδοτήσει χωρίς καμία αμφιβολία την πορεία του.

Η νέα του μουσική συνεργασία είναι με τη μοναδική Miley Cyrus και αξίζει να σου αναφέρουμε πως το music video το οποίο θα βρεις παρακάτω έχει σκηνοθετήσει η ίδια. Δε χωρά καμιά αμφιβολία, το «WITHOUT YOU» θα γίνει το αγαπημένο σου τραγούδι και σύντομα θα το δούμε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού.

Άκουσέ το εδώ:



Δες τις φωτογραφίες των δύο καλλιτεχνών στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved