Billie Eilish: Η ανακοίνωση που έφερε χαμόγελα σε όλους τους fans

Αυτή η ανακοίνωση είναι η πιο χαρούμενη του τελευταίου διαστήματος.

Αν πίστευες πως τα ευχάριστα νέα θα αργούσαν να έρθουν, τελικά έκανες λάθος. Η μοναδική-και αγαπημένη σου- Billie Eilish έκανε μόλις την πιο αναπάντεχη ανακοίνωση και χάρισε σε εκατοντάδες θαυμαστές της διάπλατα χαμόγελα.

Το μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Billie Eilish επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Happier Than Ever» στο οποίο θα εμπεριέχονται 16 ολοκαίνουργια τραγούδια. Πότε θα έρθουν αυτά τα κομμάτια; Η ανακοίνωσή της αναφέρει πως στις 30 Ιουλίου θα έχουμε το νέο album της. Αυτό κι αν είναι νέο!

Το «Happier Than Ever» είναι o νέoς ολοκληρωμένος δίσκος της πολυβραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, μετά το ντεμπούτο της album «When We All Go To Sleep, Where Do We Go?».



Επίσης, το album αυτό αποτελεί μια δουλειά αποκλειστικά της 19χρονη Billie Eilish όσον αφορά τους στίχους και του FINNEAS όσον αφορά την παραγωγή. Τα νεαρά παιδιά μας έχουν συνηθίσει σε επιτυχίες και αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει θα είναι αναμφισβήτητα το νέο anthem album της εποχής.

https://www.instagram.com/p/COIpLb3hhGP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Happier Than Ever» tracklist:

  1. Getting Older
  2. I Didn’t Change My Number
  3. Billie Bossa Nova
  4. my future
  5. Oxytocin
  6. GOLDWING
  7. Lost Cause
  8. Halley’s Comet
  9. Not My Responsibility
  10. OverHeated
  11. Everybody Dies
  12. Your Power
  13. NDA
  14. Therefore I Am
  15. Happier Than Ever
  16. Male Fantasy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved