Ariana Grande-The Weeknd: Έγιναν cartoon για χάρη του νέου remix τους (+vid)

Μετά από καιρό, συνεργάζονται ξανά και το αποτέλεσμα είναι super!

Είναι σίγουρο πως όλοι οι φανατικοί θαυμαστές τόσο της Ariana Grande όσο όμως και του The Weeknd έχουν ενθουσιαστεί αφάνταστα με τη νέα τους συνεργασία. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις αλλά και τις φωνές τους για χάρη του νέου remix του The Weeknd και το αποτέλεσμα θα σε συνεπάρει.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν σίγουρα η χρονιά του The Weeknd και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα αφού τα κομμάτια από το album του με τίτλο «After Hours» έχουν καταταχθεί στις πρώτες θέσεις των charts και όχι μόνο. Ένα από τα πρόσφατα κομμάτια που «έσπασαν» το ρεκόρ των ψηφιακών μουσικών καταστημάτων ήταν το «Save Your Tears» αφού έγινε πλατινένιο αλλά και χρυσό στην Ελλάδα.

Το νέο remix της Ari και του Weeknd να ξέρεις αφορά αυτό το κομμάτι και μόλις το ακούσεις θα το ερωτευτείς αμέσως! Τελευταία φορά που τους ακούσαμε μαζί ήταν στο track «Love Me Harder» το 2014 και στο πρόσφατο «Off The Table». Τώρα, έχουν ανέβει επίπεδο και το remix του «Save Your Tears» είναι στις πρώτες επιλογές του κοινού.



Όσο για το music video, πρόκειται για ένα animated video στο οποίο θα δεις και τους δύο καλλιτέχνες μέσα σε ένα… εργαστήριο με τον The Weeknd να προσπαθεί να φτιάξει ένα ρομπότ ίδιο με την Ariana.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved