FY: Είναι το Νο1 των Trends με το «Ring» και πρέπει να το ακούσεις ASAP

Έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στην κοπέλα του και μόλις ακούσεις το «Ring» θα ζηλέψεις!

Αν νομίζεις πως ο FY τραπάρει αποκλειστικά κομμάτια τα οποία…. μόνο «τα βάζουν» με κάποιον, τότε κάνεις λάθος αφού το πρόσφατό του κομμάτι είναι η απόδειξη ότι όχι μόνο μπορεί να γράψει ερωτικά κομμάτια αλλά μπορεί να μπει με αυτά και στις τάσεις του YouTube στο άψε- σβήσε.

Ο FY είναι ένας από τους νεότερους επιτυχημένους τράπερς της γενιάς του και μάλιστα το φανατικό του κοινό τον ακολουθεί ό,τι κι αν κάνει. Το νέο του τραγούδι δε θυμίζει σε τίποτα ό,τι άλλο έχεις ακούσει μέχρι στιγμής, ένα όμως είναι το σίγουρο, πως θα το λατρέψεις!

Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο «Ring» και μάλιστα είναι μια γλυκιά αφιέρωση στην κοπέλα του, τη γυναίκα της ζωής του! Πριν κυκλοφορήσει το music video του στο YouTube είχε κυκλοφορήσει στο Spotify και μάλιστα είχε καταταχτεί στο Top 5 των charts με περισσότερα από 1 εκ. streams.

Το κομμάτι πλέον έχει το δικό του music video και όπως θα δεις, ο FY είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ. Σε αυτό το σημείο πάντως να σου πούμε πως το «Ring» είναι το Νο1 των Trends και θα γίνει το αγαπημένο σου ερωτικό trap κομμάτι!

Δες το music video του «Ring» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved