J Balvin και Khalid ενώνουν τις φωνές τους για το επόμενο hot hit της εποχής

Πρέπει να το ακούσεις ASAP.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να θεωρηθεί… hit maker είναι σίγουρα ο J Balvin. Με τα κομμάτια του έχει καταφέρει να ανέβει στις προτιμήσεις του κοινού πάνοπλές φορές και μάλιστα έχει καταταχθεί στις πρώτες θέσεις των charts του Billboard με τα tracks του.

O Κολομβιανός καλλιτέχνης είναι ενεργός στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας από το 2004 και πράγματι δεν έχει σταματήσει να προσφέρει στο κοινό του κορυφαία κομμάτια, «ύμνους» της reggaeton. Τα πρόσφατα albums «Rojo», «Colores», «Billetes Azules» αγαπήθηκαν από τους φανατικούς θαυμαστές του και φυσικά φρόντισε να τους χαρίσει κάτι ακόμη.

O J Balvin μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι αλλά και το νέο του music video σε συνεργασία με τον Khalid. Το νέο single του έχει τίτλο «Otra Noche Sin Ti» και το music video σκηνοθετεί ο Colin Tilley. Το τραγούδι αυτό είναι μια ιδιαίτερη αφιέρωση σε… κάθε πρώην σχέση.

Το «Otra Noche Sin Ti» είναι μια μίξη slow perreo & RnB στοιχείων με τη χρήση τόσο της Αγγλικής όσο και της Ισπανικής γλώσσας. Το νέο single είναι το τρίτο κομμάτι από το επερχόμενο album του J Balvin μετά τα singles «Tu Veneno» και «Ma G».

Άκουσέ το εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved