Justin Bieber: Έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στους θαυμαστές του

Αυτό δεν το περίμενε κανένας.

Το τελευταίο διάστημα για τον Justin Bieber είναι άκρως δημιουργικό και πρέπει να παραδεχτούμε πως τα νέα του μουσικά εγχειρήματα έχουν αγαπηθεί από το κοινό του στο άψε σβήσε. Αυτή τη φορά ο Justin έκανε τη μεγαλύτερη ανακοίνωση και εξέπληξε όλους τους πιστούς θαυμαστές του, αφού κανένας δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το έκτο του album και ναι, όλα τα κομμάτια του έγιναν αμέσως επιτυχίες. Το album έκανε το ντεμπούτο του στο Νο1 Billboard 200 albums chart και έκτοτε έχει ταράξει τα ήρεμα νερά της μουσικής βιομηχανίας. Μη ξεχνάς πως το νεότερο single «Peaches», με τους Giveon και Daniel Caesar, κατατάχθηκε στο Νο1 του Billboard Hot 100, κάνοντας τον Bieber τον πρώτο solo ανδρικό καλλιτέχνη που έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή των Billboard Hot 100 και Billboard 200 ταυτόχρονα.



Θα νόμιζε κανείς πως δεν έχει κάτι ακόμη να δώσει, κι όμως, ο Justin έκανε την έκπληξη στους φανατικούς θαυμαστές του και αποκάλυψε ένα ακόμη album, ένα album που δεν είχαμε ιδέα πως ετοίμαζε.

Ο τίτλος του νέου album λοιπόν είναι «Freedom» και αποτελείται από έξι ολοκαίνουργια τραγούδια. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard το «Freedom» είναι εμπνευσμένο από το ευαγγέλιο και τώρα αφού είναι Πάσχα είναι η κατάλληλη στιγμή να το ακούσει ο κόσμος. Φυσικά η ανακοίνωση ήρθε σα δώρο μέσα από το επίσημο προφίλ του στο Instagram και ναι, τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε κάθε ψηφιακή πλατφόρμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved