7+1 νέα τραγούδια για να ανανεώσεις την playlist σου… με στιλ (vid)

Θα γίνουν ASAP τα αγαπημένα σου.

Πολλοί είναι οι νέοι καλλιτέχνες οι οποίοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χρηστών του Spotify, ακόμη και του Tik- Tok. Τι κι αν έχεις κολλήσει με το νέο album του Justin Bieber ή με τα νέα ισπανόφωνα τραγούδια της Selena Gomez, υπάρχουν εκεί έξω πολλοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου.

Λοιπόν ναι, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την playlist σου με ολοκαίνουργια κομμάτια και… φρέσκους νέους καλλιτέχνες όπως για παράδειγμα η Julia Michaels. Το νέο της τραγούδι με τίτλο «All Your Exes» σίγουρα θα σε κάνει να ταυτιστείς, ας μην κρυβόμαστε, όλες θέλουν να εξαφανιστούν οι πρώην του αγοριού μας.



Σειρά βέβαια έχει ο Reiley, ένας σύγχρονος… Shawn Mendes. Το αγόρι έχει γοητεύσει το Tik- Tok και το τραγούδι του το οποίο έχει γίνει τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα είναι το «Let It Ring». Θα το λατρέψεις και σίγουρα δεν μπορεί να λείπει από την ανανεωμένη σου playlist.



Anna Fox Rochinski και… Party Lines για πιο… εναλλακτικές rock καταστάσεις.



Grace Gaustard- Freedom. Η 19χρονη Grace ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι το επόμενο teen icon και σίγουρα θα την αγαπήσεις.



Griff Washburn aka Goth Babe. O μοναδικός του ήχος θα σε ταξιδέψει και σίγουρα θα βρεις και άλλα κομμάτια του όπως το «Laurelhurst».



Αν αγαπάς την Miley Cyrus τότε η RoseeLu και το «Playing Alone» θα γίνει το αγαπημένο σου αφού θυμίζει κάτι από τα πρώτα βήματα της Miley στη μουσική βιομηχανία.



Glass Animals feat. Iann Dior, «Heat Waves», ιδανικό για τρέξιμο στο πάρκο, για εκτόνωση υπό τις μελωδίες μια pop επιτυχίας του σήμερα.



Μια απλή και εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του δίδυμου της Νέας Υόρκης «The Knocks» και της pop τραγουδίστριας Mallrat σίγουρα θα σου θυμίσει πως αυτό το είδος της μουσικής σε εκφράζει απόλυτα!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved