Η αδερφή της Miley Cyrus μόλις έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της (video)

Τελικά ποια είναι η αγαπημένη σου; Noah ή Miley;

Η οικογένεια των Cyrus έχει μια καλλιτεχνική φλέβα, αυτό δεν είναι πια μυστικό. Ο μπαμπάς της Miley είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και έτσι εξηγείται το απεριόριστο ταλέντο της Miley Cyrus. Αν και στο προσκήνιο όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται εκείνη, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας κρυβόταν η αδερφή της Noah, η οποία έχει μια εκπληκτική φωνή.

Οι αδερφές Cyrus έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις, ακόμη και αν η Noah ισχυριζόταν στο παρελθόν πως επισκιάζεται από τη μεγαλύτερη αδερφή της. Είναι μοναδικές και εξαιρετικές σε ό,τι κάνουν και αυτή τη φορά η Noah Cyrus έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Η μικρή καλλιτέχνιδα έχει κάνει πολλές και επιτυχημένες κυκλοφορίες, αυτή τη φορά όμως έρχεται να «διαγράψει» ό,τι έχει φέρει μέχρι στιγμής με το απόλυτο hit της εποχής.

Συνεργάζεται με τον
PJ HARDING και το αποτέλεσμα θα σε συνεπάρει. Το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο «You Belong To Somebody Else» και θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου.

Βέβαια σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως ακόμη ένα κομμάτι τους έχει κυκλοφορήσει με τίτλο «Dear August» και μάλιστα είναι οι προπομποί του κοινού τους album, ένα album που θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου και θα ονομάζεται «People Don’t Change».

Άκουσέ το στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved