Justin Bieber: Μόλις κυκλοφόρησε το έκτο του album και θα το λατρέψεις

Επέστρεψε δυναμικά!

Ο Justin Bieber επέστρεψε άκρως δυναμικά με το νέο του album να ταράξει τα μουσικά δρώμενα. Έπειτα από πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις ο απόλυτος pop star έρχεται με το έκτο σε σειρά album του. Το νέο του album έχει τίτλο «Justice» και έρχεται μετά το υποψήφιο με Grammy album «Changes».

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται τόσο το αγαπημένο σου «Hold On» όσο και τα τρία singles που έχουν προηγηθεί. Το «Holy» με τη συμμετοχή του Chance the Rapper, το «Lonely» σε συνεργασία με τον Benny Blanco και το «Anyone», κομμάτι που αφιέρωσε στην αγαπημένη του Hailey Balwin.



Και τα τρία παραπάνω singles βρίσκονται στο Top 40 του Billboard Hot 100 αυτή τη στιγμή, έχουν συγκεντρώσει στο σύνολο 2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και καταμετρούν 215 εκατομμύρια radio airplays στην Αμερική.



O Justin δημοσιεύει ταυτόχρονα και το music video για το τραγούδι «Peaches» από το νέο album, το οποίο είναι σε συνεργασία με τους Giveon και Daniel Caesar. Άλλες μεγάλες συνεργασίες του για χάρη του «Justice» που θα αγαπήσεις είναι αυτές με τους The Kid LAROI, Dominic Fike, Khalid, Beam & Burna Boy.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved