Ο Snik θα κάνει τη ζωή του ταινία και ξέρουμε τα πάντα

Αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να μάθουμε.

Έχεις ακούσει πολλές φορές για ντοκιμαντέρ και ταινίες διάσημων μου καλλιτεχνών οι οποίοι γυρίζουν ταινία τη ζωή τους. Η Taylor Swift, η Billie Eilish, ο Justin Bieber και πολλοί άλλοι έχουν κάνει αυτό το βήμα στη καριέρα τους και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Ο επόμενος λοιπόν καλλιτέχνης που αποφάσισε να κάνει ταινία τη ζωή του είναι ο Snik και μάλιστα έχουμε όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεσαι.

Το αγόρι της τραπ μουσικής σκηνής έχει τραβήξει και με το παραπάνω τα βλέμματα του φανατικού κοινού του και όχι μόνο. Με πολλές επιτυχίες στο portfolio του και tracks τα οποία έχουν γίνει χωρίς μεγάλο κόπο No1 στα Trends, τόσο του YouTube, όσο και των charts, έχει κατακτήσει την κορυφή περισσότερες φορές από ό,τι θα περίμενε κανείς.



Λοιπόν, σίγουρα στη νέα του ταινία θα έχει πολλά να διηγηθεί και η ιστορία του θα ξεκινά σίγουρα από τη γειτονιά που μεγάλωσε. Όπως έχουμε δει και στα ξένα ντοκιμαντέρ μεγάλων καλλιτεχνών, γίνεται μια αναδρομή στα παιδικά τους χρόνια, στα πρώτα επαγγελματικά τους και σίγουρα δεν λείπουν πλάνα από περιοδείες και επιτυχημένες εμφανίσεις. Σίγουρα η ταινία του Snik δε θα μοιάζει με καμία προηγούμενη, άλλωστε δεν έχουμε συνηθίσει κάτι τέτοιο να συμβαίνει στον εγχώριο κόσμο της μουσικής. Ο Snik θα είναι ο πρωτοστάτης αυτής της «μόδας» που πολύ θέλουμε να κυριαρχήσει.

Η ανακοίνωση βέβαια ήρθε από τον ίδιο τον Snik. Με μια φωτογραφία του στο Instagram -η οποία μοιάζει να είναι και το εξώφυλλο της ταινίας- έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους πως η ζωή του θα… ανέβει στη μεγάλη οθόνη από τη Showtime Production. Η ταινία όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved